Pariurile pe Liga I iti pot aduce un bonus cash de 1 000 RON saptamanal

Un premiu de 1 000 RON poate fi adaugat in contul tau dupa fiecare etapa de Liga I, pentru asta trebuind sa plasezi minim un pariu. Ultima etapa a sezonului regulat de Liga I va avea loc in acest weekend. Pentru aceasta, dar si pentru cele din play-off, respectiv play-out, casa de pariuri Unibet pune la bataie un jackpot de 10 000 RON. Suma va fi impartita in mod egal intre 10 fericiti castigatori.

Ce trebuie sa fac?

Nu este nevoie sa optezi pentru a participa la promotie. Trebuie doar sa plasezi un pariu de minim 25 lei in fiecare runda a Ligii I. Pentru runda actuala, ultima a sezonului regulat, perioada in care poti plasa pariuri este 21 februarie-24 februarie. Poti miza live, pre-live, simplu sau pe bilet multiplu, insa doar pe meciuri de Liga I. Nu exista cota minima. 

Despre recompense

Prin tragere la sorti ai putea castiga 1000 RON saptamanal pariind pe Liga 1, fiecare pariu de minim 25 lei aducandu-ti o sansa in plus. Daca ai optat pentru Cash Out la vreun pariu eligibil, intrarea la tragerea la sorti nu se anuleaza, ci ramane valabila. Tragerea la sorti va avea loc in maxim 72 ore de la incheierea etapei, premiile acordandu-se in cel mult 30 minute de la efectuarea tragerii. In fiecare etapa vor exista 10 castigatori, fiecare obtinand 1 000 lei. Banii sunt cash, fara conditii de rulaj. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza in fiecare etapa pariuri pe meciurile de Liga I
  • Miza minima a pariului/biletului este 25 lei, neexistand cota minima
  • Pentru fiecare pariu pe care il vei plasa vei obtine o intrare la tragerea la sorti
  • In fiecare runda vor exista 10 castigatori, fiecare obtinand 1 000 lei
  • Banii sunt cash, fara conditii de rulaj

 Pariaza pentru a putea spera la premiu