Pariurile pe Counterstrike iti pot aduce o excursie in Suedia

La startul lunii octombrie va avea loc finala DreamHack Masters la Counterstrike, tu putand sa o vezi din tribune impreuna cu un amic.

Evenimentul StarLadder Majors din Berlin este cel mai important la nivel mondial din lumea counterstrikeului. Acolo se intrec cele mai bune de CS:GO pentru marele premiu in valoare de 1 000 000 dolari. Daca vei plasa pariuri pe aceasta competitie la casa de pariuri Unibet, vei intra intr-o tragere la sorti, unde ai sansa de a castiga bilete pentru tine si un amic la DreamHack Masters, competitie care se va desfasura in Malmo in perioada 4-8 octombrie 2019.

5d6243e87ef44_1566721000.jpg

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie este necesara optarea din pagina acesteia. Plaseaza apoi pariuri pe orice meci de Counterstrike de la StarLadder Major din Berlin. Pariurile le gasesti in lista cu sporturi din stanga site-ului Unibet, categoria Esports, subcategoria CS:GO. Poti plasa cate pariuri doresti pana la data de 8 septembrie. Fiecare 25 lei pariati pe StarLadder Major iti aduc un tichet la tragerea la sorti care va desemna castigatorii excursiei in Suedia. Nu exista cota minima, putand plasa atat pariuri pre-live, cat si live. 

Despre recompensa

Pariaza pe sporturile electronice si castiga o excursie in Suedia in perioada 4-8 octombrie, la finala DreamHack Masters. In urma tragerii la sorti, care va avea loc pe 9 septembrie, vor fi recompensati cu o excursie 3 utilizatori, fiecare putand alege un prieten cu care sa mearga. Excursia VIP include bilete de avion, cazare si bilete VIP la DreamHack Masters, toate platite de catre Unibet. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia „The Ultimate Sixth Man Experience”
  • Pariaza pe Counterstrike:GO, evenimentul StarLadder Major
  • Pentru fiecare 25 lei pariati pana pe 8 septembrie vei primi un bilet la tragerea la sorti ce va desemna castigatorii excursiei in Suedia
  • Vor fi 3 castigatori, fiecare putand aduce un amic

Fii chiar tu unul dintre cei 3 castigatori