Pariurile pe Champions League iti aduc un freebet

In toate sferturile de finala ale Ligii Campionilor se confrunta echipe din campionatele de top ale Europei, astfel ca spectacolul va fi garantat. Cu siguranta multi dintre microbisti nu vor putea sta deoparte de a plasa pariuri pe unul, doua, trei sau chiar pe toate sferturile de finala. Daca asa stau lucrurile nu ar trebui sa ratezi promotia casei de pariuri Netbet, in urma careia poti castiga un freebet in valoare de 50 lei.Ce trebuie sa fac?


La promotie este eligibil orice utilizator Netbet, fie el vechi sau nou. Nu uita ca trebuie sa te inscrii la promotie din pagina acesteia pana in dimineata de 5 aprilie, ora 01:59. Misiunea principala o consta plasarea unui pariu, live sau pre-live, dar singur pe bilet, pe fiecare dintre cele 4 sferturi de finala ale Ligii Campionilor, disputate astazi si maine. Miza minima a unui pariu este 100 lei, iar cota minima 2.00.


Despre recompensa


Pariurile pe Champions League iti aduc un freebet indiferent de rezultatul lor,  freebet ce va fi creditat in cel mult 48 ore de la incheierea ultimelor meciuri de Champions League. Evident, pariurile folosind freebeturi, bonusuri sau cele retrase prin optiunea Cash Out nu participa la promotie. Freebetul trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare pe un eveniment cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. In cazul unui castig valoarea freebetului nu va fi creditata in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici

·         Opteaza la promotia “50 RON freebet – Champions League” din pagina acesteia

·         Plaseaza un pariu, live sau pre-live, pe fiecare din cele 4 partide de Champions League din aceasta saptamana

·         Cota minima a unui pariu este 2.00, iar miza minima 100 lei

·         Vei primi un freebet de 50 lei indiferent daca pariurile sunt castigatoare sau nu 

·         Freebetul trebuie pariat in cel mult 7 zile pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00


Promotie valabila pentru orice utilizator