Pariurile non-sportive iti pot aduce profit de Sarbatori

In cazul in care esti un impatimit al pariurilor din fotbal ai putut observa ca luna decembrie a debutat cu o multime de surprize in campionatele de top, lucru care probabil te-a determinat sa nu mai plasezi pariuri pe fotbal, cel putin in acest an. In plus, aproape toate  campionatele din Europa vor intra in pauza de iarna, care va dura de la cateva saptamani la cateva luni, in functie de campionat. Nici iubitorii tenisului nu au prea multe meciuri pe care sa mizeze, un nou sezon incepand abia in ianuarie.


In zilele noastre insa poti plasa pariuri pe orice, nu doar pe sporturi, astfel ca oferta modesta din fotbal si tenis, principalele doua sporturi pariate de romani, poate fi usor inlocuita cu altceva. Aceasta casa online propune sa o inlocuiesti cu pariuri non-sportive sau, altfel spus, de divertisment. Acest tip de pariu se poate referi la castigatorul unei emisiuni de divertisment, al unui premiu important sau, pur si simplu, la vremea de afara.


Referitor la vreme, fiindca tot ne aflam in perioada Sarbatorilor de iarna, casa de pariuri ne propune sa anticipam, sigur, ajutati si de site-urile specializate, care va fi vremea in Ajunul Craciunului in Danemarca. Mai exact, trebuie sa anticipam daca vor cadea minim 0.5 cm de zapada in acea zi in Aalborg, Aarhus, Copenhaga, Esbjerg, Maribo, Odense si Sonderborg, dar si daca va ninge in 90% dintre orasele din tara. De asemenea, acest gen de pariu il putem plasa si pentru Norvegia, dar si pentru Suedia.


Pariurile non-sportive iti pot aduce profit de Sarbatori, insa nu numai, o alta categorie de pariuri reprezentand-o premiile, fie ele sportive, pentru emisiuni sau pentru filme. Spre exemplu, pana la inceputul lunii ianuarie ni se ofera posibilitatea de a paria pe personalitatea sportiva a anului 2017 in Danemarca. Favorit la a obtine acest premiu este jucatorul de badminton Victor Axelsen, avand o cota de 1.1, urmat de tenismena  Caroline Wozniacki (5.5).


Sursa foto: www.ibtimes.co.in


Mutandu-ne in Finlanda, sa spunem ca pana la finele lunii februarie putem paria pe Miss Oulu, favorita aici fiind Teija Tolvanen (2.25), urmata de Sanna Kyrolainen (3.5) si Salla Karjalainen (5.00). Legat de film, cele mai importante premii din aceasta industrie sunt premiile Oscar, care vor avea loc in martie. Inca de pe acum putem anticipa cine va lua premiul pentru cea mai buna imagine.


Fanii Game of Thrones nu sunt nici ei uitati de casa de pariuri. Prin urmare, Jon Snow, care se pare ca a renascut din propria cenusa, este favorit sa fie conducator al Westeros, avand cota 3.00. El este urmat de Daenerys Targaryen (4.00) si Sansa  Stark (9.00). In cazul in care  nu va exista niciun regat sau conducator al Westeros la finalul sezonului, toate pariurile vor fi rambursate. Nici fanii Star Wars nu au fost uitati, lor oferindu-li-se ocazia de a pronostica venitul pe care il va avea episodul 8 din Star Wars.


Multe dintre aceste pariuri non-sportive vin din Marea Britanie, acestea referindu-se la emisiuni, muzica, premii,  neavand scapare nici familia regala. In ceea ce priveste ultima categorie, putem miza pe sexul si pe primul nume al celui de-al treilea copil pe care il vor avea Printul William si Printesa Kate, care se estimeaza ca se va naste in luna aprilie a anului viitor. De asemenea, putem miza pe cateva detalii de la nunta Printului Harry cu Meghan, care va avea loc in primavara anului viitor, detalii precum culoarea rochiei de mireasa, culoarea palariei reginei in timpul nuntii, daca va ploua in ziua nuntii, care va fi temperatura, ce personalitati vor asista la ceremonie sau cine va canta. De asemenea, ni se ofera pariuri cu privire la anul nasterii primului copil pe care il vor avea cei doi.


Sursa foto: www.eonline.com


Casa online ne provoaca la un pariu destul de ciudat, motiv pentru care are si cota 51.0. Pariul va fi castigator daca Michael Phelps si Conor McGregor vor concura intr-un eveniment de inot inainte de 1 ianuarie 2019. Practicant al inotului, McGregor a fost chiar provocat de Phelps la sfarsitul verii, insa este greu de crezut ca irlandezul va accepta sa fie umilit inca o data. 


Pariurile non-sportive iti pot aduce profit de Sarbatori, insa si anul viitor, pentru a putea paria pe ele trebuind doar sa accesezi categoria “Non-sport”, aflata in partea stanga a platformei “Sport”.


Tu ce pariuri interesante ai gasit?