Pariuri speciale Super Bowl

Luni dimineata, incepand cu ora 1:30, va avea loc editia cu numarul 51 a Super Bowl, cel mai urmarit eveniment sportiv din America.
 
Echipele care se vor confrunta vor fi Atlanta Falcons si New England Patriots. New England a jucat de 8 ori in Super Bowl pana acum, castigand in 2001, 2003, 2004 si 2014, pierzand in alte 4 randuri. De cealalta parte, Atlanta a aparut o singura data in Super Bowl. Se intampla in 1998, cand pierdea in fata celor de la Denver. Sa spunem ca New England disputa aceasta partida in calitate de castigatoare a Conferintei Americane, iar Atlanta a Conferintei Nationale.
 
Casa online Unibet (click aici pentru recenzie) ofera mai mult de 200 pariuri pentru acest meci, la care favorita usoara este New England, care are o cota de 1.66, fata de 2.33 a Atlantei. Avem insa si alte pariuri interesante, in afara celor clasice, pe  care le intalnim si in alte sporturi. Printre acestea enumeram intervalul diferentei de puncte, sfertul si repriza cu cele mai multe puncte, numarul de interceptii, cel de touchdownuri, cel de transformari, care echipa ajunge prima la un numar de puncte, ce antrenor va solicita primul challenge, MVP-ul partidei etc. .
 
(soxanddawgs)
 
In afara acestor cote referitoare la partida, Unibet ofera si cateva pariuri speciale Super  Bowl. Este vorba de 8 pariuri pe care cu greu si le poate imagina cineva, insa, daca vom cauta evenimentele trecute de acest gen, exista o sansa mare sa nimerim pronosticurile. Doua dintre aceste pariuri speciale Super Bowl se refera la Lady Gaga, care va intretine atmosfera in pauza dintre reprize. Cota ca vedeta sa-l mentioneze pe Donald Trump in discursul sau este 2.25. Sincer, nu credem ca se va intampla asta, avand in vedere ca vorbim despre un eveniment public la care se uita atatia fani, stiut fiind faptul ca Lady Gaga este o contestatara a lui Trump. Al doilea pariu vizeaza prima melodie cantata de Lady Gaga. Conform casei de pariuri online Unibet, cel mai probabil este ca artista sa inceapa cu ‘’Edge of Glory’’, mesajul melodiei fiind in tema cu Super Bowlul.
 
Apropo de Donald Trump, presedintele Americii, cota ca acesta sa fie in tribune la Super Bowl este 6.00. Conform ultimelor informatii, relatiile lui Trump cu oficialii NFL nu sunt prea bune, astfel ca este putin probabil ca presedintele SUA sa asiste la acest eveniment. Un pariu la fel de ciudat, dar pentru care putem usor sa cautam informatii pe Youtube, de pilda, se refera la durata imnului national, imn intonat de Luke Bryan. Cota ca imnul sa dureze cel mult 2 minute si 14 secunde este 2.00, iar ca acesta sa aiba cel putin 2 minute si 15 secunde este 1.72. In urma cu 4 ani, la meciul All-Star Game din baseball, Luke Bryan a intonat imnul SUA timp de doua minute fix, iar in 2008, la un meci de NFL, durata a fost mai mica de doua minute. In urma cu  un an insa, Lady Gaga a intonat imnul in 2 minute si 20 secunde.
 
Ce spuneti insa de un pariu in care putem intui culoarea sticlei de Gatorade care va fi aruncata catre antrenorul castigator? Daca aveti de gand sa plasati un astfel de pariu, v-am sfatui sa va documentati de pe urma finalelor de pana acum. Alte pariuri speciale Super Bowl vizeaza audienta. Astfel, ni se ofera cota 1.9 ca finala sa fie urmarita de mai putin de 112 000 000 telespectatori si tot 1.9 ca minim 112 000 000 telespectatori sa o priveasca. In 2014 si 2015 s-au uitat mai mult de 112 000 000 telespectatori la Super Bowl, pentru ca anul trecut numarul lor sa fie 111 860 000.
 
(youtube)
 
De asemenea, ni se ofera posibilitatea de a anticipa cea mai difuzata reclama in timpul acestui Super Bowl. Cotele cele mai mici le au Wix, Intel, Snickers si Victoria’s Secret. Atentie, reclamele ar putea fi introduce si in timpul meciului, nu doar in pauze. In fine, ultimul pariu special ofera cota 3.5 ca un jucator sa ingenuncheze pentru imnul national. Daca doriti sa efectuati pariuri speciale Super Bowl si pentru a nu le pune la intamplare, este obligatoriu sa vizionati cele mai recente doua-trei editii sau sa consultati cifrele acelor finale.