Pariuri si cote pentru Armenia vs Germania, meci din preliminariile CM 2022

In ultima partida din grupele preliminariilor CM 2022 Armenia va primi vizita Germaniei. Partida va putea fi vizionata in direct pe Look Sport si pe Digisport 1. 

Armenii cauta sa repare rusinea cu Macedonia si sa incheie preliminariile cu fruntea sus

Dupa cum incepusera preliminarile, armenii dadeau senzatia ca vor prinde cel putin play-offul. Echipa obtinea numai victorii in primele 3 meciuri, pe teren propriu invingandu-le pe Islanda si Romania, iar in deplasare pe Liechtenstein. Apoi venea o remiza alba in deplasare in fata Macedoniei. In Germania era spulberata cu 0-6, dupa care veneau remizele de pe teren propriu cu Liechtenstein si din deplasare cu Islanda. In ultimele doua runde armenii nu luau niciun punct. In deplasare pierdeau cu 0-1 in fata Romaniei, pe teren propriu fiind spulberati de Macedonia cu 0-5. E drept, Armenia a fost privata in acel meci de cativa jucatori.

Singura temere a nemtilor este virusul COVID

A fost prima echipa, dupa Qatar, care a obtinut calificarea la CM 2022. Are 24 puncte in grupa, obtinand 8 victorii, suferind o infrangere. Esecul venea pe teren propriu in fata Macedoniei. Datorita acelor puncte, macedonenii au acum prima sansa la calficarea in play-off. Golurile cu Macedonia au fost singurele doua primite in preliminarii. In cele 9 partide nemtii au marcat 32 goluri. Noua dintre ele le inscriau in ultima etapa, pe teren propriu cu Liechtenstein. Doua dintre acele reusite au fost autogoluri. Trebuie punctat insa ca Liechtenstein ramanea in inferioritate numerica inca din minutul 9, la scorul de 0-0.

Armenia vs Germania - Indisponibili

Inaintea meciului cu Liechtenstein Niklas Sule a fost testat pozitiv cu virusul COVID, acum fiind in carantina. Ca o masura de precautie, in carantina au intrat si Kimmich, Musiala, Adeyemi si Gnabry. Kai Havertz a fost suspendat cu Liechtenstein, insa a suferit si o accidentare minora, prezenta lui pe teren in acest meci fiind pusa sub semnul intrebarii. Nici Rudiger nu poate evolua cu Armenia, acesta fiind suspendat. Werner, Wirtz si Draxler nu au fost convocati din cauza unor accidentari. Goretzka a suferit o accidentare cu Liechtenstein, fiind lasat acasa in vederea acestui meci. Neuer si Reus au fost si ei lasati in Germania.  

Armenia vs Germania - Echipe probabile

Armenia (4-3-1-2): Yurchenko - Terteyan, Haroyan, Voskanyan, Hovhannisyan - Bayramyan, Udo, Barseghyan - Mkhitaryan - Adamyan, Briasco

Germania (4-2-3-1): Leno - Hofmann, Ginter, Kehrer, Raum - Neuhaus, Arnold - Baku, Brandt, Nmecha - Volland

Armenia vs Germania - Statistici

Armenia inscria in cele mai recente 6 partide oficiale de pe teren propriu cu echipe similare Germaniei.

Germania nu primea gol decat in una din ultimele 6 deplasari oficiale cu echipe similare Armeniei.

Armenia vs Germania - Pronostic

Germania nu are de ce sa forteze in aceasta partida, mai ales ca nu joaca in fata propriilor suporteri. In plus, Armenia nu este Liechtentein si nu credem ca va ramane in inferioritate inca din minutul 10. Nemtii nu vor juca nici pe departe cu echipa cea mai buna, iar Armenia va fi mult mai atenta in defensiva decat in meciul cu Macedonia. Cel putin, asa se doreste.