Pariuri si cote la Publicwin pentru EURO 2020

Putine zile mai avem pana la startul editiei cu numarul 16 a Campionatului European, iar casele de pariuri din Romania se pregatesc temeinic pentru prezentarea ofertelor. Sigur, unele case au o oferta mai bogata, iar altele una mai saraca. In general, casele de pariuri online cu oferta mai saraca sunt cele care dispun si de agentii stradale. Una dintre ele este Publicwin, a carei oferta trebuie sa recunoastem ca nu este foarte bogata. 

Cum putem paria pe EURO 2020 la Publicwin?

Un meci de la EURO 2020 are aproximativ 100 optiuni de pariu la Publicwin. Este adevarat, in momentul redactarii acestui articol mai avem o saptamana pana la startul primului meci. In acest interval poate Publicwin ne face o surpriza si va creste numarul optiunilor de pariu.

In afara pariurilor pentru fiecare meci, avem si pariuri antepost. Si acestea sunt destul de putine, continand insa pariurile esentiale si anume: castigatoarea competitiei si golgheterul turneului. La inceputul listei din partea stanga a paginii principale este un mic banner intitulat “EURO 2020”. Dand click pe acesta, ne va aparea oferta pentru turneul final. 

Pariuri pe castigatoarea EURO 2020 la Publicwin 

Franta este cotata cu prima sansa la castigarea turneului final. Vorbim de campioana mondiala, care aici se afla in “grupa mortii”, alaturi de Germania si Portugalia. In cazul in care va castiga aceasta grupa, sansele de a cuceri trofeul cresc foarte mult. 

Cu sansa a doua porneste Anglia, iar cu a treia Belgia. Vorbim despre semifinalistele CM 2018, care suntem curiosi sa vedem cum se vor descurca aici. Sincer, nu credem ca vor bate performanta de la CM2018. Urmeaza Germania, Spania si detinatoarea titlului, Portugalia.

Pariuri pe golgheterul EURO 2020 la Publicwin

Golgheterul CM 2018 si, totodata, al preliminariilor EURO 2020, Harry Kane, porneste cu prima sansa la titlul de golgheter. Englezul este urmat de belgianul Romelu Lukaku. Ne indoim insa ca vreunul din cei doi va cuceri titlul de golgheter. “Grupa mortii” ar trebui insa sa fie una spectaculoasa, iar de aici intelegem ca vom avea parte de multe goluri. Cateva ar putea veni de la francezul Kylian Mbappe sau de la portughezul Cristiano Ronaldo, cotati cu a treia, respectiv a patra sansa la titlul de golgheter.

Alte pariuri EURO 2020 la Publicwin

Casa de pariuri Publicwin ne ofera posibilitatea de a anticipa cine va ajunge in ultimul act. Finala cea mai asteptata, din punctul de vedere al celor de la Publicwin si nu numai, este cea dintre Belgia si Anglia. Dupa cum am spus mai sus, nu am vedea niciuna dintre formatii in ultimul act. In schimb, am vedea-o pe Italia, care in preliminarii nu a comis niciun pas gresit. Este adevarat ca si adversarele au fost modeste.