Pariuri pe termen lung actuale

Premier League


Chelsea 1.14 , Man City 13 , Tottenham 21 , Man United 41 , Liverpool 41 , Arsenal 51  Netbet

In Premier League lucrurile par destul de clare, Chelsea se indreapta spre un nou titlu. Cu 13 etape ramase, din care 7 pe teren propriu si fara grija meciurilor din cupele europene, echipa lui Antonio Conte are toate conditiile sa gestioneaze bine finalul campionatului. Totusi cota de 1.14 este desul de mica si pare un risc inutil indiferent de buget
In special fanii celorlalte echipe pot paria pe o eventuala surpriza , o suma mica poate sa aduca un castig consistent.


Serie A


Juventus 1.10 , Roma 12 , Napoli 13 Netbet

Fara prea multe probleme Juventus o sa gastige al 6-lea titlu consecutiv . Diferenta dintre echipa torineza si celelalte
adversare s-a marit prin transferurile din vara , Juventus reusind sa cumpere de la potentialele rivale la titlu cel mai bun marcator si cel mai bun pasator din sezonul trecut . Se pare ca singurele pariuri rezonabile sunt la lupta pentru locul doi : Roma 1.71 , Napoli 2.00.
 

La Liga


Real Madrid 1.36 , Barcelona 3.25 Netbet

In Spania batalia la titlu se da ca aproape de fiecare data in doi . Real Madrid , castigatoare a doua din ultimele trei editii de CL are nevoie urgenta si de un succes pe plan intern , un eventual esec va provoca o mare nemultumire in randul fanilior.  De partea cealalta Barcelona alterneaza meciurile foare bune cu cele mediocre si parca este in cautarea unei noi identitati dupa succesul din ultimii 10 ani. Parcursul celor doua echipe in CL va avea un impact important in desfasurarea ulimelor etape.
 

Bundesliga


Bayern M. 1.03 , RB Leipzig 17 Netbet

Aici nu sunt multe lucruri de spus , Bayern favorita clara cu o cota ridicol de mica. Un pariu pe RB este  alterantiva unui bilet la loterie.


Ligue 1


PSG 1.66 , Monaco 2.4 , Nice 26 Netbet

Spre diferenta de celelalte mari campionate in Fanta sunt mai multe variante posibile. Dupa parerea mea fiecare varianta are propriile argumente: PSG sa continue superioritatea din ultimii ani , Monaco sa reziste presiunii si  sa beneficieze de eventuali pasi gresiti ai urmaritoarelor, iar la Nice cota de 26 este una destul de buna si personal mi se pare ca un pariu pe o suma decenta poate aduce un castig mare.