Pariuri live – avantaje si dezavantaje

Daca esti un parior impatimit sau doar un incepator, ti-ai dat seama pana acum, daca ai facut cercetarea necesara, ca ai foarte multe oferte si posibilitati din care poti alege pentru a plasa un pariu si pentru a-ti asigura un castig sau o pierdere cat mai mica.

Pariurile online au castigat destul de mult teren in fata celor plasate la agentiile de cartier.
Unul dintre tipurile de pariuri destul de populare si oferite la majoritatea agentiilor online este pariul live.

Pentru cei care nu cunosc inca cum functioneaza acest tip de pariu trebuie sa stiti ca aveti posibilitatea de a plasa un pariu in timp ce un meci se afla in desfasurare.

Multi ar putea spune ca acest lucru este numai in avantajul pariorului, deoarece poate aproxima mai bine finalul unei partide si astfel sa scape de elementul surpriza, care de multe ori se poate transforma intr-o pierdere.

Intr-adevar, acesta este principalul scop pentru care multe persoane mizeaza pe acest tip de pariu. Doar ca, in cazul in care nu iti folosesti inteligenta si daca nu cunosti toate detaliile, este posibil sa iti asumi un risc chiar mai mare decat  te asteptai.

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont este faptul ca nu toate casele de pariuri au aceleasi reguli cand vine vorba despre pariurile live. De exemplu, la unele case pariul este validat exact in momentul in care l-ati plasat iar la altele abia dupa terminarea meciului.

Este foarte important sa verificati credibilitatea casei de pariuri online la care doriti sa plasati pariul. Pe langa valoarea bonusurilor oferite sau a cotelor meciurilor pe care doriti sa pariati, siguranta este primordiala pentru dumneavoastra. De aceea ar fi recomandat sa cititi review-uri despre casele de pariuri online sau sa cititi ce experiente au avut altii pe forumurile de specialitate. Astfel riscul de a gresi va fi mult mai mic.

Va voi da de asemenea cateva sfaturi foarte importante care va vor ajuta sa minimalizati pierderile sau sa castigati mai multi bani.

Cand vine vorba de pariurile live este foarte important sa fiti foarte atent la  desfasurarea jocului. De aceea daca tot doriti sa pariati live ar fi bine sa va si uitati la meciuri.

Cand vine vorba despre pariuri nu este bine sa va aruncati inainte de a avea un plan bine stabilit. Daca nu aveti certitudinea  ca vreti sa actionati intr-un anumit fel, mai bine nu o faceti.

Este foarte important sa stiti care este bugetul pe care va bazati. Nu incercati niciodata sa pariati mai mult decat va permiteti bazandu-va pe false sperante.

Daca priviti acest joc intr-un mod serios si puteti fi echilibrati, pariurile live pot reprezenta un avantaj, altfel pot fi o cale foarte usoara de a ramane lefteri.

Dupa cum va puteti da seama din cele mentionate mai sus pariurile live desi sunt destul de populare printre pariori pot reprezenta si un risc foarte mare, daca nu esti o persoana care isi poate controla actiunile foarte bine.

Nu trebuie sa uitati ca nu numai ce se intampla in teren la momentul meciului este important atunci cand luati decizia de a plasa un pariu.

La fel de important este sa aveti niste informatii despre echipele implicate. De aceea este absolut necesar sa fiti bine informati in legatura cu orice factor care ar putea influenta jocul unei echipe.

Niciun meci nu poate fi considerat sigur. Aici ma refer la faptul ca oricand se pot intampla surprize un pic mai neplacute pentru tine sau din contra.

Nu este bine sa pariati sume foarte mari dar nici alegerea de a paria la  cote foarte mici nu este o decizie foarte buna in cazul acestui tip de pariu. Totul trebuie calculat. Sa nu uitati de dinamica unui astfel de pariu.

Totul se petrece sub ochii vostri, iar situatia se poate modifica oricand, de aceea este important sa aveti o minte limpede pentru a putea lua decizii numai in avantajul dumneavoastra.

Cand vine vorba de pariuri live, este mult mai bine pentru dumneavoastra sa alegeti sa o faceti online. La inceputul articolului, am mentionat ca marea majoritate a pariorilor aleg aceasta metoda. Motivul este unul foarte simplu. Casele de pariuri traditionale sau de cartier, pentru a fi mai explicit, nu va pot acorda, chiar daca si-ar dori, viteza de actiune pe care o poate oferi mediul online.

Daca in fata laptop-ului sunteti doar voi, iar cu un singur gest puteti plasa pariul la momentul oportun, la ghiseul unei case depindeti de mai multi factori ca sa nu pierdeti timp si bani in acelasi timp, cum ar fi: viteza angajatei care plaseaza pariul in locul dumneavoastra; numarul de persone care se afla inaintea dumneavoastra in acelasi scop; programul caselor de pariuri si multe alte dezavantaje.

De aceea platformele online ale caselor de pariuri sunt exact ceea ce va trebuie.

Trebuie mentionat si faptul ca puteti accesa site-urile caselor de pariuri direct de pe telefonul mobil, oriunde ati fi si la orice ora doriti in functie de ora la care se joaca meciul pe care vreti sa pariati.

Sa nu uitam de bonusurile pe care casele de pariuri nu se sfiesc sa le ofere clientilor lor, noi sau vechi. Puteti fi sigur ca nu sunt deloc de neglijat si va pot diminua pierderile considerabil.

Puteti apela si la site-urile unde se posteaza rezultatele live ale meciurilor si eventualele statistici, dar trebuie sa luati in considerare marja de eroare a acestor site-uri. De aceea nu ar trebui sa apelati la ele ca unica sursa de inspiratie.

Pariul live pe asta se bazeaza in primul rand, adica pe urmarirea meciului live.