Pariu combinat Premier League

Primul meci ales este cel dintre Sotuhampton si Sunderland, unde va recomand sa mizati pe victoria gazdelor, iata si de ce:

Southampon nu a avut un inceput de sezon foarte bun, la fel si Sunderland. Daca ambele au pierdut in confruntarile cu gigantii din Manchester ( Southampton la United, Sunderland acasa cu City), ''Sfintii'' au reusit in prima etapa sa scoata un egal cu Watford, in schimb, in al doilea meci jucat, Sunderland a pierdut acasa cu nou-promovata Middlesbrough. Sunderland are parte si de o serie de accidentari, nu mai putin de 7 jucatori le lipsesc. Asadar, cred ca o echipa cu pretentii la cupele europene ca Southampton, va incerca sa obtina victoria in fata propriilor fani, pe care cred ca o va si obtine.

Al doilea meci ales este cel dintre Hull si United, unde va recomand sa mizati pe victoria oaspetilor, iata si de ce:

Nu cred ca mai are nimeni vreo indoiala ca United se bate la titlu anul acesta, dupa campania de transferuri foarte buna din vara aceasta si dupa aducerea lui Mourinho. In 3 meciuri oficiale la United, Mourinho a reusit sa se impuna in toate. United, este clar, joaca altceva fata de sezonul trecut, un fotbal mult mai frumos, mult mai eficient. Asadar, dupa ce in primele meciuri din acest sezon in care United s-a impus cu 2-0 si 3-1, sunt sigur ca se va impune iar si in deplasarea de la Hull, echipa prea mica in acest moment sa-i poata pune probleme lui United, chiar daca suntem in Premier League, unde se poate intampla orice.

Southampton - Sunderland 1, cota 1,47 ( NetBet )
Hull - Manchester United 2, cota 1,47 ( NetBet )