Pariu castigator in FCSB vs Lazio si in afara intervalului

Este destul de greu ca FCSB sa obtina o victorie in fata lui Lazio, o echipa de Serie A, in partida de diseara, astfel ca nicio casa de pariuri nu risca sa ofere o promotie pe victoria echipei romanesti. In schimb, promotia prezentata  de casa online Betano in vederea acestui meci  vizeaza golurile. Nu numarul lor, ci intervalul in care se vor marca.Ce trebuie sa fac?


La promotie poate participa orice utilizator, pentru a fi eligibil trebuind sa plasezi un pariu pre-live sau live pe unul dintre urmatoarele tipuri de pariuri: “Minutul urmatorului gol”, “Minutul urmatorului gol FCSB” si “Minutul urmatorului gol Lazio”. Daca ai ales un anumit interval, vei avea parte de un pariu castigator in FCSB vs Lazio si in afara intervalului daca urmatorul gol este marcat in minutul imediat urmator. Spre exemplu, daca tu ai mizat ca urmatorul gol se va marca intre minutele 10:01 si 20:00, pariul va fi castigator daca se va inscrie in intervalul 20:01 si 21:00.

Evident, pariul va fi castigator la cota plasata initial. Selectia poate fi simpla sau pe un bilet multiplu. Daca asta se va intampla, castigul se va credita in maxim 24 ore in bani cash, fara conditii de rulaj. Nu exista miza minima, dar nici maxima pentru a plasa un astfel de pariu. Ca un pont, sa spunem ca Lazio a marcat de 3 ori in intervalul 60:01-70:00 si de doua ori in intervalul 70:01-80:00.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici

·         Plaseaza un pariu pre-live sau live pe “Minutul urmatorului gol”, “Minutul urmatorului gol FCSB” sau “Minutul urmatorului gol Lazio”

·         Daca urmatorul gol se va marca in minutul urmator  intervalului ales de tine, pariul va fi castigator

·         Castigul se va credita in bani cash in maxim 24 ore de la incheierea partidei

·         Nu exista nici miza minima, insa nici miza maxima


Profita de aceasta oportunitate