Paris Saint-Germain - AS Monaco, o semifinală spectaculoasă !

Cei doi titani ai campionatului francez se intalnesc din nou, miercuri seara, luptand pentru un loc in finala Cupei Frantei, unde se vor intalni cu cei de la Angers. Ambele echipe se afla intr-o forma excelenta si sunt pregatite pentru a intalni prima finalista.

Cele doua formatii se afla pe primele doua locuri in Ligue 1, la egalitate de puncte, dar cei de la AS Monaco au de disputat un meci in plus fata de gazdele din aceasta seara, ceea ce inseamna ca drumul catre titlu este unul foarte greu.

Ultimele doua intalniri directe arata faptul ca, pe Parc des Princes, meciul s-a terminat la egalitate (1-1), iar pe teren propriu cei de la AS Monaco au fost zdrobiti de formatia condusa de catre Unai Emery chiar in finala Cupei Ligii (1-4). Atacantul uruguayan, Edison Cavani, continua sa impresioneze prin jocul sau de pe teren avand un sezon fantastic in care a marcat de 31 de ori.
 
Oaspetii continua sa evite obstacolele in campionatul intern, avand un sezon excelent. Sunt semi-finalisti in Liga Campionilor, dar meciul cu Juventus se anunta a fi unul infernal, deoarece "Batrana Doamna" are o experienta mult mai mare in aceasta competitie fata de adversarii sai.


Pont: Ambele echipe marcheaza si peste 2.5 goluri @ 1.90