Pariezi si acumulezi puncte la 888

Am decis sa scriem acest articol deoarece nu multa lume este la curent cu faptul ca 888 te rasplateste pe masura ce pariezi.

In prima jumatate a acestui an 888 a lansat un sistem de recompense de pe urma caruia clientii fideli ai acestei case online se pot alege cu bilete la poker, bonusuri sau chiar bani cash. Este un concept extrem de interesant, fascinant fiind ca punctele se obtin foarte usor, fiind simplu sa accesezi respectiva sectiune pentru a iti vedea balanta si ce premii ai mai "deblocat".

bonusuri 888sport


Cum functioneaza acest sistem de recompense?


Nimic mai simplu. Pentru fiecare pariu plasat, indiferent ca vorbim de pariuri sportive, poker sau cazino, vei primi un numar de puncte. In total sunt 500 nivele, pe care punem pariu ca nu le vei termina in urmatorii 5 ani decat daca nu cumva esti vreun multimilionar. De primele nivele vei trece usor, punctele ce trebuie acumulate fiind tot mai multe pe masura ce avansezi in nivele. Spre exemplu, pentru a trece de primul nivel ai nevoie doar de 1 punct, pe care il vei acumula daca vei plasa un pariu pe bani reali ce poate fi chiar si de 20 centi. Pentru a trece de al doilea nivel ai nevoie de 10 puncte, pentru a trece de al treilea ai nevoie de 25 puncte si asa mai departe. Lucrurile incep sa se complice de la nivelul 9, cand vei avea nevoie de mai mult de 200 puncte pentru a trece la urmatoarele nivele. E important sa spunem ca niciodata nu vei putea cobori in nivel sau sa o iei de la capat, ci doar urca, lucru care nu se intampla si la alte case de pariuri.

Pentru fiecare 0.64 RON cheltuiti la pariuri sportive la cote mai mari de 2.00 vei primi un punct. Asta inseamna ca la un pariu de 64 RON pe cote mai mari de 2.00, indiferent ca vorbim de pariu simplu sau multiplu, vei primi 100 puncte. In cazino vei primi 1 punct pentru fiecare 0.8 lei jucati la jocuri ca la aparate, tichete razuibile, Keno, Race, Arcade si Dice. Daca vei juca la Ruleta si jocuri de poker la masa vei primi un punct pentru fiecare 4 RON rulati, iar daca vei juca altceva in cadrul sectiunii de Cazino vei primi un punct la fiecare 8 sau 16 RON rulati. In fine, in ceea ce priveste pokerul online, vei primi 100 puncte pentru fiecare dolar platit ca taxa de inscriere, nu ca buy-in. De asemenea, poti primi 10 puncte pentru fiecare zi in care joci poker pe bani.  
 

Cand imi pot alege premiile?


De fiecare data cand ai incheiat un nivel vei fi rasplatit cu asa-numitele Gold tokens, care difera in functie de nivel. Cu cat termini mai multe nivele, cu atat mai multe Gold tokens vei avea. La momentul oportun, vei putea schimba aceste Gold tokens pe bilete pentru turnee de poker cu un buy-in de 1$ sau 5$, 5 RON, respectiv 20 RON bonus pentru a juca la pariuri sportive sau la cazino, putand chiar sa schimbi acele Gold tokens pe bani reali. Dupa ce ti-ai ales recompensa, poti specifica de cate ori doresti sa o primesti. Spre exemplu, daca alegi sa cumperi un bilet de 5$ la poker vei plati 425 Gold tokens, insa daca vei alege 3 bilete de 5$ vei plati 1275 Gold tokens.
 
Fiindca tot am vorbit de poker mai sus, sa spunem ca pe masura ce avansezi in nivele vei primi acces la turnee exclusive, la  care pot participa doar cei ce au atins un anumit numar de nivele. Astfel, cei ce au trecut un nivel intr-o anumita zi, oricat de mic ar fi, vor primi un bilet de intrare la un turneu cu fond total de premii de 500$. Daca ai trecut de primele 5 turnee poti participa la doua turnee: unul Omaha si unul Hold’em, cu premii de 50, respectiv 100$. Daca ai trecut de nivelul 10 poti participa la un turneu cu premii totale de 200$ etc. Cel mai mare fond de premii la un turneu este de 10000$, la care vei primi bilet daca ai trecut de nivelul 70. In concluzie, daca ai trecut de nivelul respectiv poti juca in turneul aferent ori de cate ori doresti. Daca ai ajuns la nivelul 70 poti juca la toate turneele, care au premii in valoare totala de 100 000$ lunar. Cu asemenea tentatii, cum ai putea sta departe de pariurile de la 888?