Pariaza pe marcatori si poti primi un fullbet de 25 RON in Romania U21 vs Ucraina U21

In aceasta vara nationala de tineret a Romaniei a participat la un Campionat European dupa 20 ani de absenta, reusind o performanta remarcabila. Speram ca nationala sa se califice si la turneul final de peste 2 ani, insa nu va fi deloc usor. Asta mai ales ca am pierdut primul meci din grupa cu Danemarca. E adevarat, la diferenta minima si in deplasare, golul Romaniei fiind marcat de Florinel Coman. 

De cealalta parte, Ucraina a disputat deja doua partide. In prima a fost invinsa cu 0-2 pe teren propriu de catre Finlanda, in a doua invingand-o pe Malta cu 4-0, tot pe teren propriu. Golurile ucrainienilor au fost marcate de Topalov, Rusyn, Lednev si Tsitaishvili. In vederea partidei dintre Romania si Ucraina vei primi un fullbet in valoare de 25 lei la casa de pariuri Betano daca vei plasa un pariu pe un marcator al partidei, iar acesta nu va inscrie.

5d9e1e77a836a_1570643575.jpg

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „Misiune U21: Romania – Ucraina”. In misiune se poate intra pana pe 10 octombrie, ora 20:25. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe una din cele 5 piete de Jucatori (marcatori) ale meciului dintre Romania U21 si Ucraina U21. Cele 5 piete de marcatori sunt: Primul gol marcat, Ultimul marcator, Marcheaza oricand, Hat-trick jucator si Jucatorul sa inscrie +2 goluri. Miza minima a pariului este 50 lei.

Despre recompensa

Vei castiga un fullbet pariind pe marcatori in meciul nationalei de tineret a Romaniei cu Ucraina doar daca jucatorul ales de tine nu va marca. Fullbetul este in valoare de 25 lei, creditandu-se imediat dupa meci. Acesta poate fi pariat pana pe 13 octombrie la o cota minima de 1.5. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum 
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „Misiune U21: Romania – Ucraina”
  • Plaseaza un pariu pre-live pe una dintre cele 5 piete de Marcatori in meciul nationalelor de tineret dintre Romania si Ucraina
  • Miza minima este 50 lei
  • Daca jucatorul ales de tine nu va marca in meci vei primi un fullbet de 25 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 13 octombrie la o cota minima de 1.5

Alege un marcator in meciul nationalei noastre de tineret