Pariaza pe Liverpool vs Manchester City la cote de 10

Derby-ul acestei etape cu numarul 23 din Premier League se va defasura, fara indoiala, duminica, incepand cu ora 18:00, cand liderul Manchester City se va deplasa pe Anfield, pentru partida cu Liverpool. In vederea acesteia, casa de pariuri Netbet ne prezinta o oferta spectaculoasa, pe masura derby-ului. Astfel, orice rezultat final vom alege, vom primi cota 10.0.


Ce trebuie facut?

La promotie nu este eligibila toata lumea, ci doar cei ce se vor inregistra la Netbet pana la ora meciului introducand codul bonus “COTA10”. Apoi nu trebuie decat sa plasezi un pariu simplu si pre-live pe echipa care crezi ca va castiga partida sau chiar pe un rezultat de egalitate. De punctat ca depozitele prin Skrill si Neteller nu te fac eligibil la promotie. De asemenea, trebuie ca pariul final plasat pe rezultatul final al acestui meci sa fie primul de pe Netbet.


Despre recompense

In cazul in care se petrece rezultatul final ales de tine in partida dintre Liverpool si Manchester City, vei castiga maxim 400 lei. Astfel, vei fi platit in bani reali conform cotelor reale de pe site, pentru ca restul de bani pana la suma totala conform cotelor marite sa ti se crediteze sub forma de bonus in termen de 48 ore de la incheierea partidei. In cazul in care pariul tau nu este castigator, ti se va rambursa dublul mizei, pana la 80 lei.


In acest moment, cotele reale de pe site pentru rezultatul final sunt 3.00 la Liverpool, 3.6 la remiza si 2.3 la victoria “cetatenilor”. Asta inseamna ca, daca vei profita la maxim de promotie, mizand 40 lei, iar pariul tau va fi castigator, vei obtine in bani cash 120 lei pentru victoria lui Liverpool, 144 lei pentru o remiza si 92 lei pentru o victorie a celor de la Manchester City , pentru ca restul sumei, pana la 400 lei, sa o primesti sub forma de bonus. In cazul in care pontul tau nu este castigator vei primi 80 lei inapoi, tot sub forma de bonus.


In termen de 7 zile de la primire trebuie pariat bonusul pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. In cazul in care pariul tau din Premier League este castigator bonusul trebuie rulat de 4 ori, iar daca nu este castigator trebuie sa-l rulezi de 6 ori. Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai sau cele simple tip Handicap sau Under/Over nu se iau in calcul la rulaj.


Rezumat

·         Inregistreaza-te la casa de pariuri Netbet folosind codul bonus “COTA10”

·         Depune prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller

·         Plaseaza un pariu pe rezultatul final in meciul dintre Liverpool si Manchester City 

·         Cota marita este 10.0, miza maxima fiind 40 lei

·         Daca pariul este “verde” vei primi cash castigul corespunzator cotei reale de pe site, restul urmand sa-l primesti ca bonus

·          In cazul in care pariul nu e castigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 80 lei

·         Bonusul trebuie rulat la o cota minima de 1.6 in maxim 7 zile de 4 ori in cazul in care pariul este castigator si de 6 ori daca nu e castigator


Poti alege orice rezultat final doresti >>>