Pariaza pe Liga 1 si primesti 3 rotiri gratuite pentru fiecare gol marcat, castigurile din urma rotirilor fiind cash

In acest weekend se reia Liga I, pana vom afla toate echipele care vor juca in play-off ramanand 4 etape. In fiecare din ultimele doua runde de Liga I au fost marcate 17 goluri. Daca si acum se vor marca tot atatea goluri vei avea ocazia de a obtine 51 rotiri gratuite la slotul Fire Joker. Asta deoarece fiecare gol marcat in aceasta runda iti poate aduce 3 rotiri gratuite. Casa de pariuri care iti propune aceasta promotie se numeste Unibet.

Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Unibet din Romania sunt eligibili, pentru a participa la promotie trebuind sa optezi. Butonul de optare se gaseste in pagina promotiei, numita „Pariurile pe Liga 1 iti aduc rotiri gratuite la Fire Joker”. Plaseaza apoi un total de minim 125 lei pe orice meci de Liga I pentru a te putea bucura de rotirile gratuite. 

Astfel, daca vei miza in total cel putin 125 lei vei primi o singura rotire gratuita la Fire Joker pentru fiecare gol marcat in aceasta runda de Liga 1. In cazul in care vei miza minim 250 lei pe orice meci din Liga 1 vei primi doua rotiri gratuite pentru fiecare gol. Recompensa cea mare este de trei rotiri gratuite pentru fiecare gol, pe care o vei primi daca vei miza cel putin 500 lei pe orice partida din Liga 1. Cota minima a pariului este 1.4. Sunt eligibile atat pariurile live, cat si cele pre-live. Miza minima a unui singur pariu trebuie sa fie 50 lei. 

Despre recompense

Fiecare gol din Liga 1 iti aduce 3 rotiri gratuite daca vei profita la maxim de oferta, pariind in total cel putin 500 lei pe unul sau mai multe meciuri de Liga I din aceasta runda. Rotirile le vei primi in cont in maxim 72 ore de la incheierea etapei. Valoarea unei rotiri gratuite este de 0.5 RON. Banii obtinuti din rotiri sunt cash, fara conditii de rulaj.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia „Pariurile pe Liga 1 iti aduc rotiri gratuite la Fire Joker”
  • Mizeaza in total minim 125 lei, cu o miza minima individuala de 50 lei, pe unul sau mai multe meciuri de Liga 1 din aceasta runda
  • Pentru fiecare gol marcat in aceasta runda vei primi una, doua sau trei rotiri gratuite, in functie de miza totala plasata, la slotul Fire Joker
  • Castigurile obtinute in urma rotirilor sunt cash, fara conditii de rulaj

 Profita la maxim de promotie si bucura-te de rotirile gratuite