Pariaza pe Lazio vs CFR Cluj pentru a primi un freebet de 40 RON

Olimpico din Roma va gazdui meciul dintre Lazio si CFR Cluj, meci in urma caruia ai putea obtine un pariu gratuit (freebet) in valoare de 40 lei.

Dupa 4 etape scurse in grupele Europa League clujenii sunt foarte aproape de calificare, avand 3 victorii, incluzand-o aici pe cea cu Lazio din tur. Ardelenii se afla pe pozitia a doua cu 9 puncte, in vreme ce Lazio este pe 3, cu doar 3 puncte. Casa de pariuri Unibet iti ofera peste 250 optiuni pentru aceasta partida, totodata aici putand sa obtii un freebet de 40 lei.

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Unibet, pentru a participa trebuind doar sa plasezi un pariu pre-live pe meciul dintre Lazio si CFR Cluj. Meciul va incepe pe 28 noiembrie, la ora 22:00. Cota minima a pariului este 1.4, iar miza minima 100 lei.

Despre recompensa

Vei castiga 40 RON freebet pariind pe Lazio vs CFR Cluj indiferent de rezultat. Evident, nu il vei primi daca ai optat pentru Cash Out la pariul eligibil. Freebetul il vei primi in cont imediat ce rezultatul pariului a fost stabilit. Trebuie sa il pariezi inainte de noaptea de 2 decembrie, ora 00:59, in caz contrar acesta expirand. Freebetul trebuie plasat pe orice meci din Liga I, live sau pre-live.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Pariaza pre-live pe meciul dintre Lazio si CFR Cluj
  • Cota minima este 1.4, iar miza minima 100 lei
  • Indiferent de rezultat vei primi un freebet de 40 lei
  • Freebetul trebuie folosit pe meciurile de Liga I din aceasta etapa, live sau pre-live

Alege unul din cele peste 250 pariuri