Pariaza pe esports si castiga o parte din jackpotul de 100 000 RON

Daca esti pasionat al sporturilor electronice (esports) esti invitat la o promotie care are premii totale in valoare de 100 000 RON.

Promotia are loc la casa de pariuri Unibet, premiile fiind acordate in urma unei trageri la sorti. Pentru a obtine cat mai multe bilete, trebuie sa plasezi pariuri cu sume totale mari, insa, avand in vedere ca vorbim de o tragere la sorti poti castiga chiar si daca ai plasat pariuri de 100 lei sau chiar mai mici.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie nu este necesar sa optezi, ci doar sa pariezi pe evenimentele de la Esports. Aici sunt incluse LoL (League of Legends), Dota 2 si CS: GO. Toata actiunea de la aceste evenimente este transmisa live de Unibet TV. Se iau in considerare doar pariurile pana pe 20 octombrie, promotia incepand in 14 octombrie. Vorbim de evenimente precum Dreamhack Open, ESL Pro League S10, Dream League S12 Rotterdam sau World Championship 2019. 

Fiecare pariu de minim 25 lei pe aceste evenimente iti va aduce un bilet la tragerea la sorti. Pariurile pot fi live sau pre-live, singure sau pe bilet multiplu, insa doar din Esports. Partea si mai buna este ca nu exista cota minima pe care trebuie sa pariezi. De asemenea, daca optezi pentru Cash Out la vreun pariu, acesta va fi in continuare eligibil la tragerea la sorti.

Despre recompensa

Te asteapta premii totale de 100000 RON pariind pe esports, castigatorii fiind in numar de 20. Daca vei fi unul dintre cei 20 castigatori ti se va credita in cont suma de 5 000 lei. Tragerea la sorti va avea loc pe 21 octombrie, premiile creditandu-se in maxim 30 minute dupa extragere. Acestea sunt cash, fara conditii de rulaj.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Pariaza pe evenimentele Esports pana in data de 20 octombrie
  • Un pariu trebuie sa aiba miza minima de 25 lei
  • Pentru fiecare pariu/bilet plasat exclusiv din Esports vei primi un bilet la tragerea la sorti
  • Vor exista 20 castigatori, fiecare primind suma de 5 000 lei
  • Premiile sunt cash, fara cerinte de rulaj

Poti fi chiar tu unul din cei 20 castigatori