Pariaza pe cupele europene si primesti 200 RON fullbet

Diseara va debuta o noua editie din faza grupelor Champions League, iar joi se va da startul unui nou sezon din grupele Europa League. Cu aceasta ocazie, putem alege dintre promotiile oferite de casele de pariuri in vederea celor doua competitii. Una dintre cele mai tentante promotii, la care pot participa toti utilizatorii, vine de la casa de pariuri Betano, la care poti castiga un fullbet in valoare maxima de 200 lei daca vei plasa pariuri din cupele europene conform conditiilor.


Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, sub-sectiunea “Misiuni” si apasa pe butonul “Incepe acum” din dreptul misiunii intitulata “Euromisiune”. Se poate intra in misiune pana joi, ora 23:30. Plaseaza apoi 3 bilete live sau pre-live, fiecare avand minim doua selectii pe meciuri din Liga Campionilor si/sau Europa League. Miza minima a fiecarui bilet este de 10 lei, iar cota minima 2.00. Daca se foloseste optiunea Cash Out pentru oricare din cele 3 bilete care se califica misiunea este automat anulata.


Despre recompensa

Pariaza pe cupele europene si primesti 200 RON fullbet doar daca minim doua din cele 3 bilete vor fi castigatoare. De fapt, valoarea maxima este de 200 lei, fullbetul reprezentand 30% din suma mizelor tuturor celor 3 bilete. Fullbetul va putea fi folosit pana la 23 septembrie pe o cota minima de 1.5. Sa nu uitam ca in cazul unui pariu castigator in cont se va credita atat valoarea fullbetului, cat si profitul.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, sub-sectiunea “Misiuni” si apasa pe butonul “Incepe misiunea”
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare a cel putin doua selectii, exclusiv pe meciurile din Champions League si/sau Europa League
  • Miza minima a fiecarui bilet este 10 lei, iar cota minima 2.00
  • Daca minim doua din cele 3 bilete sunt castigatoare, vei primi un fullbet de 30% din suma mizelor celor 3 bilete, pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie plasat pe o cota minima de 1.5 pana pe 23 septembrie


Alege meciurile cu grija >>>