Pariază pe cote de excepţie la meciul CFR Cluj - Young Boys Berna din Europa League

CFR Cluj a avut un debut excelent în Grupa A din Europa League, câştigând în deplasare pe stadionul "Vasil Levski" cu 2-0 în faţa lui ŢSKA Sofia. În celălalt meci al grupei Young Boys Berna a fost învinsă acasă pe stadionul "Wankdorf" cu 2-1 de AS Roma. Suporterii "feroviarilor" îşi doresc ca favoriţii lor să-i bată pe elveţieni iar CFR să aibă 6 puncte în clasament după 2 meciuri disputate. AS Roma va juca tot acasă pe "Stadio Olimpico" cu ŢSKA Sofia, astfel că ar fi fantastic ca joi seară românii şi romanii să aibă 6 puncte în plus faţă de elveţieni şi bulgari.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote de excepţie pentru a putea paria pe meciul care va avea loc pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj Napoca. Mai exact, ai cota 17.00 pentru o victorie a "alb-vişiniilor" şi cota 12.00 pentru un succes al "galben-negrilor" în Gruia.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până joi, 29 octombrie 2020, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui CFR Cluj sau a lui Young Boys Berna, la cotă de 17.00, respectiv 12.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe CFR Cluj şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 425 lei;
  • Dacă pariezi pe Young Boys Berna şi aceasta câştigă la Cluj, vei obţine în cont pariuri gratuite de 12.00 x 25 lei = 300 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 3.00 pentru un suces al lui CFR, 3.45 remiza şi 2.35 pentru o victorie a lui YB.

CFR Cluj porneşte cu şansa a doua în duelul cu Young Boys Berna, însă trebuie de reţinut că este neînvinsă în ultimele 5 meciuri jucate acasă în Europa League în timp ce elveţienii nu au nicio victorie în ultimele 11 deplasări din Europa League. Acest meci foarte important pentru campioana României are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!