Pariaza pe cote de exceptie la meciul celor mai bogate echipe din lume

Qatar Sports Investments din Qatar şi City Football Group din Emiratele Arabe Unite au investit sume colosale în ultimii ani la Paris Saint-Germain, respectiv Manchester City, însă acestea nu au reuşit încă să câştige Liga Campionilor. "Les Rouge et Bleu" au jucat anul trecut finala, fiind învinşi de Bayern München, în timp ce "The Sky Blues" au fost an de an eliminaţi în optimi sau sferturi. Pe teren vor fi o mulţime de vedete, astfel că această semifinală este de mare interes.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci din semifinalele. Mai exact, ai cota 17.00 pentru o victorie a "Les Parisiens" şi cota 12.00 pentru un succes al "The Citizens" pe "Parc des Princes" din Paris.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până miercuri, 28 aprilie 2021, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui Paris Saint-Germain sau a lui Manchester City, la o cotă de 17.00, respectiv 12.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Paris Saint-Germain şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 425 lei;
  • Dacă pariezi pe Manchester City şi aceasta câştigă în Franţa, vei obţine în cont pariuri gratuite de 12.00 x 25 lei = 300 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
Cotele normale de pe 888 Sport sunt 3.25 pentru un suces al lui Paris Saint-Germain, 3.80 remiza şi 2.16 pentru o victorie a lui Manchester City.

Promoțiile săptămânale de la 888 Sport sunt doar o picatură din oceanul de oferte cu care ne răsfață această casă de pariuri. Citiți recenzia completă 888 Sport şi veţi găsi o mulţime de motive pentru a vă deschide cont aici.