Pariază pe cote de excepţie în disputa sută la sută ardelenească

FC Hermannstadt a pierdut meciurile cu FC Viitorul şi Dinamo București, l-a demis pe spaniolul Rubén Albés şi l-a adus antrenorr pe Liviu Ciobotariu. Acesta a debutat la Clinceni cu o remiză albă cu Academica, însă ceva s-a schimbat în bine în jocul sibienilor care au avut multe ocazii de gol cu ilfovenii. CFR Cluj a început perfect anul, învingându-le pe Academica Clinceni şi Sepsi Sfântu Gheorghe. Cu Edi Iordănescu pe banca tehnică campioana a avut 5 victorii şi un egal. "Feroviarii" vor să fie lideri şi nu îşi pot permite să piardă puncte cu FC Hermannstadt, o echipă în faţa căreia nu au suferit nicio înfrângere în Liga 1.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel meciul dintre cele două echipe din Ardeal. Mai exact, ai cota 34.00 pentru o victorie a sibienilor şi cota 9.00 pentru un succes al clujenilor pe stadionul "Gaz Metan" din Mediaş.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până luni, 25 ianuarie 2021, ora 20:30;
  • Pariază pe victoria lui FC Hermannstadt sau a lui CFR Cluj, la cotă de 34.00, respectiv 9.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe FC Hermannstadt şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 850 lei;
  • Dacă pariezi pe CFR Cluj şi aceasta câştigă la Mediaş, vei obţine în cont pariuri gratuite de 9.00 x 25 lei = 225 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 7.50 pentru un suces al lui FC Hermannstadt, 3.80 remiza şi 1.50 pentru o victorie a lui CFR Cluj.

Promoțiile săptămânale de la 888 Sport sunt doar o picatură din oceanul de oferte cu care ne răsfață această casă de pariuri. Citiți recenzia completă 888 Sport şi veţi găsi o mulţime de motive pentru a vă deschide cont aici.