Pariaza pe cele mai tari campionate de fotbal in aceasta etapa si te alegi cu doua freebeturi de 50 RON fiecare

Ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul anului 2019, asta neinsemnand insa ca meciurile tari din campionatele de top s-au incheiat pe anul asta. Pe unele avem ocazia de a le vedea chiar in aceasta runda, in perioada 15-16 decembrie. Ne referim la Arsenal vs Manchester City, Saint-Etienne vs PSG, Valencia vs Real Madrid, dar si la Viitorul vs FCSB sau CFR Cluj vs Astra. Daca vei plasa pariuri pe aceste meciuri sau pe oricare alte 5 din campionatele de top (Anglia, Spania, Italia, Franta, Germania), dar si pe Liga I din Romania, casa de pariuri Netbet te-ar putea recompensa cu doua freebeturi, fiecare in valoare de 50 RON. 

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator roman, pentru a participa trebuind sa optezi la ea din pagina acesteia, numita “Ligi europene – 2X50 RON freebet”. Te poti inscrie la promotie pana pe 16 decembrie, ora 21:00. Scopul promotiei este de a plasa 5 pariuri din cele 5 campionate de top si/sau Liga I a Romaniei pana pe 16 decembrie. Miza minima a unui pariu este 100 lei, iar cota minima 1.8. Pariurile pot fi live sau pre-live, insa singure pe bilet, iar meciurile trebuie sa fie diferite.

Despre recompense

Vei castiga freebeturi de 100 RON pariind pe campionatele de top daca vei respecta aceste conditii, indiferent de rezultatul pariurilor tale. Cele doua freebeturi, in valoare de 50 lei fiecare, ti se vor credita in maxim 24 ore de la incheierea promotiei. Freebeturile trebuie pariate in termen de 3 zile de la primirea lor pe o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 2.00. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici
  • Inscrie-te la promotia „Ligi europene – 2 X 50 RON freebet” din pagina acesteia
  • Plaseaza 5 pariuri live sau pre-live pana pe 16 decembrie pe meciuri diferite din cele 5 campionate de top si/sau Liga I a Romaniei
  • Miza minima a unui pariu este 100 lei, iar cota minima 1.8
  • Indiferent de rezultate vei primi in maxim 24 ore de la incheierea promotiei doua freebeturi de 50 lei fiecare
  • In termen de 3 zile de la creditare trebuie plasate freebeturile pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00

Alege meciurile potrivite si obtine freebeturile