Pariaza pe castigatorul Turului Frantei si poti castiga freebeturi de peste 1 000 RON

Pe 6 iulie va debuta o noua editie a Turului Frantei, tu putand obtine freebeturi de sute de lei sau chiar de peste 1 000 RON.

Asta este posibil la casa de pariuri Unibet, unde pentru a castiga freebeturile nu este nevoie sa plasezi zeci de pariuri, ci doar unul, doua sau trei. Spre exemplu, daca promotia s-ar fi desfasurat anul trecut, iar tu ai fi pariat ca Geraint Thomas va fi castigatorul final, ceea ce s-a si intamplat, ai fi obtinut zece freebeturi, valoarea maxima a unuia fiind de 100 lei.

Profita la maxim de promotie, pariind cate 500 lei pe toate cele 3 categorii >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie poate participa orice utilizator Unibet, pentru a fi eligibil fiind necesar sa optezi, lucru care se poate efectua din pagina promotiei. Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pana la startul Turului Frantei pe „Tricoul galben”, „Tricoul verde” si/sau „Regele muntilor”. In oferta Unibet aceste pariuri le gasesti sub denumirea de „Clasament general”, „Clasament puncte”, respectiv „Clasament montan”. Tricoul galben il poarta in fiecare etapa liderul clasamentului general (acolo unde se iau in calcul timpii), tricoul verde il poarta liderul clasamentului pe puncte (sprint), iar tricoul alb cu buline rosii il poarta cel mai bun catarator in etapele de munte.  Miza minima a unui pariu este 50 lei.

Despre recompense

Poti castiga freebeturi de sute de RON cu Turul Frantei in iulie, obtinand un freebet in fiecare zi in care ciclistul ales de tine in una, doua sau in toate cele trei categorii mentionate mai sus poarta tricoul galben, verde sau alb cu buline. Astfel, pentru toate cele 3 categorii in care ai ales castigatorul final, iar el este lider dupa acea etapa, daca vei paria minim 50 lei pe castigator vei primi un freebet de 10 lei, daca vei paria cel putin 125 lei vei primi un freebet de 25 lei, pariind minim 250 lei vei putea castiga un freebet de 50 lei, iar daca vei miza cel putin 500 lei vei putea primi 100 lei freebet.

Spre exemplu, daca vei paria minim 500 lei pe fiecare din cele 3 categorii, iar la finele unei etape ciclistii pe care ai pariat poarta cele 3 tricouri vei primi 3 freebeturi de 100 lei in acea zi. Freebeturile se vor credita in urmatoarea zi lucratoare, pana la 20:00, putand fi pariate doar pe Turul Frantei, fiind valabile pana in ultima zi a competitiei (28 iulie).

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Opteaza la promotia “Castiga pariuri gratuite la Turul de ciclism”
  • Plaseaza un pariu pre-live pana sambata, 6 iulie, pe “Clasament general”, “Clasament puncte” si/sau “Clasament montan” in vederea Turului Frantei, pariuri pe care le gasesti in sectiunea “Ciclism”
  • Miza minima a unui pariu este 50 lei
  • Pentru fiecare etapa in care sportivul ales de tine va fi lider in clasamentul respectiv (va purta tricoul galben, verde sau alb cu buline rosii) vei primi un freebet
  • Valoarea minima a unui freebet este 10 lei, iar cea maxima 100 lei, in functie de miza plasata

Profita la maxim de promotie, pariind cate 500 lei pe toate cele 3 categorii >>>