Pariaza pe cartea rosie sau neagra la sloturi si vei putea obtine un bonus

Anumite jocuri slot iti permit ca dupa obtinerea unui castig sa ti-l dublezi ghicind daca o anumita carte este rosie sau neagra. In acest sfarsit de saptamana, pe langa castigurile aferente ghicirii cartilor, ai ocazia sa primesti si un bonus.

Pana in noaptea de 22 aprilie, ora 01:59, casa online Maxbet prezinta o promotie care vizeaza anumite jocuri slot. Vorbim despre Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe, Power Stars si Sizzling Hot Deluxe. Ai obtinut un castig la aceste jocuri, care insa te nemultumeste? Apasand functia “Gamble” iti va aparea un joc de carti, tu trebuind sa ghicesti culoarea urmatoarei carti pentru a-ti dubla castigul din acel moment.

Incearca-ti norocul si ia bonusul >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili doar jucatorii care au efectuat cel putin doua depuneri la Maxbet. Daca esti client nou si vrei sa beneficiezi de promotie, efectueaza prima depunere, pentru ca peste cateva minute, ore sau chiar ziua urmatoare sa mai efectuezi una. Acceseaza apoi pana pe 21 aprilie, inclusiv, unul sau mai multe dintre cele 4 sloturi mentionate mai sus. Dupa obtinerea unui castig in partea dreapta jos a ecranului se va activa functia Gamble, care are rolul de a il multiplica. Pentru asta trebuie sa ghicesti culoarea pe care o va avea urmatoarea carte (rosu/negru). Astfel, daca vei ghici culoarea primei carti iti vei dubla castigul obtinut in urma rotirii, daca vei ghici culoarea celei de-a doua carti iti vei dubla castigul obtinut pana in acel moment si asa mai departe, pana cand castigul va fi multumitor sau pana cand vei pierde.

Despre recompensa

Daca te simti norocos si vei continua cu a patra, a cincea, a sasea si a saptea carte, pe langa dublarea castigului obtinut la ghicirea precedentei carti ai putea Obtine un bonus pariind pe rosu sau negru. Prin urmare, daca ai ghicit 4 culori la rand vei primi 25% din suma castigata pana atunci, daca ai ghicit 5 culori la rand  vei primi 50% din castig. In cazul in care te simti atat de norocos incat sa continui, ghicirea celei de-a sasea culori la rand iti va aduce un bonus de 75%, iar ghicirea celei de-a saptea culori iti va aduce un bonus de 100% din suma avuta in acel moment. Daca nu vei ghici una dintre culorile cartilor 5-7 vei ramane cu bonusul de 25%, 50% sau 75% din suma castigata pana atunci.

Bonusul este cash, fara conditii de rulaj, insa nu il vei obtine instant in cont, ci a doua zi lucratoare, pentru asta trebuind sa furnizezi Game ID-ul (numarul de pariu) departamentului Servicii Clienti. Acest Game ID se gaseste tot in partea drepta jos a ecranului. Pana pe 21 aprilie poti beneficia de maxim 10 ori de aceasta promotie. Suma maxima care se poate acorda este de 1 000 lei pentru fiecare dublaj (carte ghicita).  

Rezumat

 • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
 • Pentru a participa la promotie trebuie sa ai cel putin doua depozite realizate
 • Pana pe 21 aprilie joaca la unul sau mai multe dintre sloturile: Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe, Power Stars si Sizzling Hot Deluxe
 • Dupa obtinerea unui castig din rotire apasa functia “Gamble” pentru a-ti aparea cate o carte, tu trebuind sa-i ghicesti culoarea
 • Daca vei ghici 4 culori la rand vei primi un bonus de 25% din suma castigata pana in acel moment
 • Daca vei ghici 5 culori la rand vei primi un bonus de 50% din suma castigata pana in acel moment
 • Daca vei ghici 6 culori la rand vei primi un bonus de 75% din suma castigata pana in acel moment
 • Daca vei ghici 7 culori la rand vei primi un bonus de 100% din suma castigata pana in acel moment
 • Daca unul din pariurile 5-7 este necastigator vei primi bonusul corespunzator pasului anterior
 • Pentru a primi bonusul trebuie sa comunici numarul de pariu departamentului Servicii Clienti
 • Bonusul este cash, fara conditii de rulaj

Incearca-ti norocul si ia bonusul >>>