Pariaza live pe Manchester United vs Arsenal si primeste extra 60 RON

Derby-ul etapei cu numarul 15 din Premier League se va desfasura intre Manchester United si Arsenal, echipe despartite de 4 pozitii si 8 puncte. Diferenta este in favoarea lui Arsenal, insa „tunarii” nu au mai castigat pe Old Trafford in campionat de 11 partide. Intr-un asemenea derby cel mai bine ar fi sa pariezi live, in acest fel avand sanse mai mari de castig decat daca ai paria pre-live. Tinand cont de asta, iti recomandam sa profiti de promotia Unibet din cadrul Calendarului de Sarbatoare, care te poate recompensa cu un extra-profit de 60 lei daca vei plasa un pariu live pe acest meci.


Descopera cate o promotie in fiecare zi pana la Craciun >>>


Ce trebuie sa fac?

Meciul va incepe miercuri, la ora 22:00, tu trebuind doar sa plasezi un pariu live pe orice piata disponibila. Miza maxima este 120 lei, iar cota minima 1.4. Cresterea de profit o vei gasi pe biletul de pariere, pentru a beneficia de ea trebuind sa selectezi casuta corespunzatoare.


Despre recompensa

Pariaza live pe Manchester United vs Arsenal si primeste extra 60 RON daca pariul este castigator. De fapt, bonusul este de 50%. Astfel, pentru a baneficia de castigul extra maxim de 60 lei va trebui sa pariezi 120 lei. Profitul extra este cash, fara conditii de rulaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza un pariu live pe meciul dintre Manchester United si Arsenal
  • Miza maxima este 120 lei, iar cota minima 1.4
  • Pentru a beneficia de profitul extra selecteaza casuta corespunzatoare de pe biletul de pariere
  • Daca pariul este castigator, pe langa castigul corespunzator cotei vei primi 50% din acesta, pana la 60 lei
  • Profitul extra este cash, fara conditii de rulaj


Descopera cate o promotie in fiecare zi pana la Craciun >>>