Pariaza la cota 50 pe rezultatul dintre Craiova si Dinamo

Cel mai interesant meci al etapei a saptea din Liga I va avea loc intre Craiova si Dinamo, formatii care dupa 6 etape se afla in prima jumatate a clasamentului. Meciul se anunta unul foarte echilibrat, avand in vedere mai ales ca in 5 din precedentele 6 intalniri directe am asistat la rezultate de egalitate. Fie ca esti de parere ca si acum va avea loc o remiza sau crezi ca una dintre cele doua echipe se va impune casa de pariuri Netbet prezinta cota 50 pentru orice rezultat final, pentru ca tu sa profiti la maxim de aceasta.


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Netbet pana la ora partidei (sambata, 21:30) introducand codul “COTA50”. Depune apoi minim 50 lei, insa nu folosi portofelele electronice pentru asta, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul unei echipe sau pe un rezultat de egalitate in meciul dintre Craiova si Dinamo. Cel mult 10 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 2.05 pentru victoria craiovenilor, 3.75 pentru cea a dinamovistilor si 3.4 pentru o remiza.


Despre recompensa

Pariaza la cota 50 pe rezultatul dintre Craiova si Dinamo, in cazul unui pariu “verde” si daca ai profitat la maxim de promotie, mizand 10 lei, urmand a primi 500 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site (20.5 lei, 34 lei, respectiv 37.5 lei) il vei primi cash instant, in vreme ce restul ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore. Bonusul trebuie rulat de 4 ori pe o cota minima de 1.6 in termen de 7 zile de la creditare, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana sambata, ora 21:30, utilizand codul “COTA50”
  • Efectueaza un depozit de minim 50 lei, insa nu prin portofelele electronice
  • Plaseaza un prim pariu pre-live pe victoria unei echipe sau chiar pe o remiza in meciul dintre Craiova si Dinamo
  • Cel mult 10 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu “verde” castigul conform cotei normale il vei primi cash, in vreme ce restul pana la cel mult 500 lei ti se va credita sub forma de bonus in cel mult 72 ore
  • In termen de 7 zile de la creditare trebuie plasat bonusul de 4 ori pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Va fi a cincea remiza la rand in duelurile din campionat? >>>