Pariaza la cota 22 pe victoria FCSB pe teren propriu

In play-off orice pas gresit te poate costa mult, FCSB trebuind sa castige diseara pentru a ramane “in plasa” celor de la CFR Cluj, formatie pe care o vor intalni etapa viitoare in deplasare. In aceasta runda insa, FCSB va juca in fata celor de la Viitorul Constanta pe propriul teren, acolo unde a obtinut 8 victorii in ultimele 9 partide de Liga I. Profitand de aceste rezultate bune ale lui FCSB pe teren propriu, casa de pariuri Betfair prezinta fabuloasa cota de 22.0 pentru ca formatia antrenata de Nicolae Dica sa se impuna.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili cei ce se inregistreaza la Betfair pana la ora meciului utilizand codul ZFBNBM. Dupa aceea pariaza la cota 22 pe victoria FCSB pe teren propriu in meciul cu Viitorul. Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet, trebuind, totodata, efectuat de pe piata Sportsbook. Cel mult 5 lei vor conta pentru cota marita, daca vei plasa mai mult diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.6.


Despre recompensa


In cazul unei victorii a celor de la FCSB, castigul conform cotei normale (8 lei) ti se va credita cash, in vreme ce restul de 102 lei il vei primi sub forma unui freebet in cel mult  24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat din piata Sportsbook pe o cota minima de  1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Daca pariul este castigator valoarea freebetului nu se va credita, ci doar profitul.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, la ora 20:45, folosind codul ZFBNBM

·         Plaseaza un pariu pre-live pe victoria FCSB contra Viitorului

·         Maxim 5 lei se califica in vederea cotei marite

·         In cazul in care FCSB va invinge, castigul conform cotei normale ti se va credita instant cash, pentru ca restul, pana la 110 lei, sa il primesti sub forma de freebet

·         Acesta trebuie pariat in cel mult 30 zile pe o cota minima de 1.2

·         Atat pariul pe victoria FCSB, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook


Rezultate impresionante reusite de FCSB pe teren propriu