Pariaza fara risc la Manchester United vs Chelsea

Derby-ul rundei cu numarul 28 din Premier League se va disputa duminica, incepand cu ora 16:05, pe Old Trafford intre Manchester United si Chelsea. In tur Chelsea se impunea cu 1-0, in precedentele 7 intalniri directe oaspetii, indiferent de numele lor, nereusind sa marcheze. In cazul in care intuiesti care va fi rezultatul in meciul de duminica te invitam sa plasezi un pariu corespunzator, casa de pariuri Sportingbet oferindu-ti un pariu fara risc daca vei face asta.Ce trebuie sa fac?


La promotie pot participa toti utilizatorii Sportingbet, fie ei noi sau vechi. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe scorul corect dintre Manchester United si Chelsea. Miza minima este 20 lei. Pariurile inchise cu optiunea Cash Out, precum si cele plasate cu ajutorul unui freebet/bonus nu se iau in calcul la promotie.


Despre recompensa


Pariaza fara risc la Manchester United vs Chelsea, in cazul in care pariul va fi necastigator miza fiindu-ti rambursata sub forma unui freebet in valoare de 20 lei. Primul pariu necastigator de minim 20 lei pe derby-ul din Premier League va fi rambursat. Astfel, poti plasa doua pariuri pe scor corect, in speranta ca unul dintre ele va fi castigator. In acest fel esti sigur ca vei primi freebetul de 20 lei. Acesta se va credita imediat dupa solutionarea pariurilor, fiind valabil timp de 7 zile. Nu exista nicio restrictie privind folosirea freebetului.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Sportingbet inregistreaza-te aici

·         Plaseaza cel putin un pariu pre-live pe meciul dintre Manchester United si Chelsea

·         Miza minima a pariului este de 20 lei

·         In caz ca nu ai nimerit scorul corect vei primi un freebet in valoare de 20 lei

·         Freebetul trebuie consumat in cel mult 7 zile de la creditare


Oricine poate participa la promotie