Pariază acum pe cote uluitoare la meciul FC Barcelona - Juventus Torino!

FC Barcelona are un parcurs mizerabil în La Liga, unde este pe locul 10 în clasament la 12 puncte de liderul Atlético Madrid. În schimb, în Liga Campionilor echipa antrenată de Ronald Koeman are un parcurs perfect, 5 victorii în 5 meciuri. Juventus Torino este neînvinsă în Serie A, unde nu mai domină autoritar ca în ultimii 3 ani, fiind pe locul 3 în clasament la 6 puncte de liderul AC Milan. Echipa antrenată de Andrea Pirlo este pe locul 2 în Grupa G din Liga Campionilor şi ca să termine prima, este obligată să câştige marţi seară pe "Camp Nou", dar nu oricum ci cu 3-1, 4-2, 5-3 sau la orice diferenţă de 3 goluri sau mai multe. Un succes cu 1-0 nu este suficient, pentru că Juve a cedat acasă cu 0-2 în faţa Barçei, iar o victorie cu 2-0 tot nu o ajută pe "La Vecchia Signora", pentru că gruparea "Blaugrana" are un golaveraj mai bun.

Pentru acest meci de mare interes din Champions League, casa de pariuri Betfair oferă super cota de 60.00 pentru victoria lui FC Barcelona şi cota uluitoare de 100.00 pentru un succes al lui Juventus Torino!

Ce trebuie să faci pentru a profita de această cotă excepţională de la Betfair?

 • Deschide cont la Betfair până marţi, 8 decembrie 2020, ora 22:00;
 • Profită de cotele excelente ale meciului FC Barcelona -Juventus Torino, folosind codul promoţional ZFBNSL;
 • Pariază pe victoria lui FC Barcelona sau a lui Juventus Torino, la cotă de 60.00, respectiv 100.00;
 • Această cotă specială oferită de Betfair este valabilă doar pentru primul pariu plasat;
 • Dacă pariul tău va fi câștigător, miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus;
 • Acest bonus trebuie rulat o singură dată;
 • Cotele normale ale meciului de pe Betfair sunt 2.10 pentru victoria lui FC Barcelona, 3.50 egal şi 3.25 pentru un succes al lui Juventus Torino.

Cum încasezi banii dacă pariul tău va fi câştigător?

 • Poţi juca doar suma de maxim 5 lei pe această cotă marită. Poţi plasa o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul iniţial de 5 lei;
 • Dacă mizezi pe Barça şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 300 lei;
 • Dacă pariezi pe Juve şi aceasta câştigă pe "Camp Nou", vei obţine în cont pariuri gratuite de 100.00 x 5 lei = 500 lei;
 • Dacă pariul va fi câştigător, miza pariului iniţial va fi returnata cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o singură dată, la cote minime de 1.20 (pentru fiecare selecţie).

Betfair are una dintre cele mai solide oferte de pe piaţă atunci când vine vorba de pariuri sportive, iar site-ul desfăşoară cu regularitate astfel de promoţii, la care poţi să beneficiezi de cote absolut incredibile. Dacă eşti în dubii şi nu te-ai hotărât încă, poţi citi recenzia completă a casei de pariuri Betfair şi vei descoperi toate avantajele deschiderii unui cont la aceasta casă de pariuri.