Parcursul Islandei la Euro 2016 va lua sfarsit in aceasta seara

Cine ar fi crezut ca un meci intre Franta si Islanda va avea o importanta atat de mare la Euro 2016? Ce-i drept, Islanda reusise sa impresioneze in faza calificarilor, fiind unul dintre principalele motive pentru care Olanda a fost nevoita sa ramana acasa, insa nimeni nu se astepta ca aceasta mica tara insulara sa ajunga atat de departe.

 

Asta ca sa nu mai mentionam si faptul ca au reusit, pe parcurs, sa elimine si Anglia, care adusese in Franta una dintre cele mai talentate generatii din ultimii ani. Islanda nu a practicat un fotbal foarte frumos in Franta, jucatorii sai fiind lipsiti de o tehnica individuala impresionanta, insa a compensat prin alte lucruri: un spirit de echipa cum rar ne-a fost dat sa vedem si o organizare remarcabila.

 

Insa cred ca povestea frumoasa a Islandei este aproape de a se termina, echipa avand sanse extrem de mici sa treaca de gazde in sferturi. Intr-adevar, Franta nu se va putea baza pe Adil Rami si pe N'Golo Kante, ambii suspendati, insa are la dispozitie alte solutii. Samuel Umtiti sau Eliaquim Mangala ar putea sa ii ia locul lui Rami (primul este favorit) in timp ce Yohan Cabaye si Morgan Schneiderlin l-ar putea inlocui pe Kante.

 

De departe cea mai buna perioada a francezilor a fost a doua repriza a meciului cu Irlanda, cand au reusit sa revina de la scorul de 0-1, pentru a castiga cu 2-1. Una dintre miscarile cheie in acea partida a fost aducerea lui Griezmann mai aproape de Giroud, fapt care a dus la inscrierea a doua goluri. Didier Deschamps cu siguranta va tine cont de asta in partida cu islandezii.

 

Pariere

 

In mod evident, Franta este favorita, iar daca vrei sa pariezi pe victoria ei, beneficiezi doar de o cota de 1.18 la Unibet. Pentru a avea parte de un castiga mai mare, poti miza pe faptul ca ambele echipe vor inscire (cota 2.00), dar si pe faptul ca se vor inscrie peste 2.5 goluri (cota 1.98).