Pandurii Targu Jiu - Dinamo Bucuresti, meci decisiv pentru oaspeti

Dupa inca o victorie in returul semifinalei Cupei Ligii cu marea rivala FCSB, Cosmin Contra este la al 4-lea meci pe banca cainilor si are mare nevoie sa inregistreze o noua victorie, pentru ca echipa sa intre in playoff. Sansa dinamovistilor este faptul ca intalnesc o echipa aflata intr-o situatie dificila, cu probleme financiare mari, care a pierdut multi jucatori si care joaca acum cu jucatori tineri sau adusi din ligile inferioare. 

Diferenta de valoare dintre cele 2 loturi este colosala, iar forma in care se afla cele 2 echipe este diametral opusa. Dinamo vine dupa 3 victorii legate, 2-0 cu Botosani, 2-1 cu Craiova si 3-1 cu FCSB, in timp ce Pandurii au pierdut ultimele 3 meciuri, 2 dintre ele fara sa primeasca gol. In tur, Dinamo a reusit o victorie foarte clara, cu 4-0, insa atunci Pandurii aveau o formatie valoroasa, cu jucatori precum Herea, Sanmartean sau Antal.

In aceasta seara, cainii rosii vor intra motivati la maximum de antrenorul Contra, care s-a vazut ca a venit cu un suflu nou la echipa, si le-a transmis foarte mult din ambitia si rautatea sa pozitiva, care i-a ajutat pe dinamovisti sa castige cu adversari dificili si sa depinda doar de ei in aceasta ultima etapa, pentru intrarea in playoff. Mizez pe un meci controlat in totalitate de oaspeti, care cel mai probabil vor castiga la diferenta mare aceasta partida, fara sa primeasca gol zic eu. 

Pont: Dinamo Bucuresti sa castige fara sa primeasca gol @ 1.98 Unibet