Ovidiu Hategan si Istvan Kovacs vor arbitra in Liga Campionilor

În acest sezon România nu are nicio echipă în grupele Ligii Campionilor sau Europa League. În schimb, UEFA a început să aprecieze din ce în ce mai mult arbitrii din ţara noastră, care au fost delagaţi să conducă două meciuri din cupele europene, mai exact din Liga Campionilor.

Ovidiu Haţegan va arbitra meciul Juventus Torino - Manchester United

Ovidiu Haţegan va arbitra partida dintre Juventus Torino şi Manchester United (click aici pentru prezentare cote la pariuri şi statistici), care va avea loc miercuri 7 noiembrie 2018, pe stadionul "Allianz", începând de la ora 22:00, în Grupa H a Ligii Campionilor la fotbal. Oficialul din Arad va fi ajutat de arbitrii asistenţi Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe şi de arbitri adiţionali Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu. Al patrulea oficial a fost desemnat Radu Ghinguleac. În meciul tur, disputat pe "Old Trafford", "La Vecchia Signora" a învins-o pe Manchester United cu scorul de 1-0 (Paulo Dybala 17). Ovidiu Haţegan a mai arbitrat în acest sezon încă două partide din grupele Ligii Campionilor, ŢSKA Moscova - Real Madrid 1-0, pe 2 octombrie 2018, şi FC Barcelona - Internazionale Milano 2-0, pe 24 octombrie 2018.


Deschide cont la Betano și pariază pe meciul Juventus Torino - Manchester United!

István Kovács va arbitra partida dintre Valencia CF şi Young Boys Berna

UEFA a anunţat azi că un alt român va arbitra în etapa a 4-a a Ligii Campionilor. Este vorba de István Kovács, care va conduce meciul Valencia CF şi Young Boys Berna din Grupa H a Ligii Campionilor la fotbal. Partida va avea loc miercuri 7 noiembrie 2018, pe stadionul "Mestalla", începând de la ora 19:55. István Kovács va oficia în premieră la un meci din grupele Ligii Campionilor. Oficialul din va fi ajutat de arbitrii asistenţi Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene şi de arbitri adiţionali Marius Avram şi Horaţiu Feşnic. Al patrulea oficial a fost desemnat Alexandru Cerei. În această ediţie a cupelor europene, István Kovács a mai arbitrat 4 meciuri din Europa League, 3 în preliminarii şi unul în faza grupelor, mai exact Villarreal CF şi Glasgow Rangers.


Deschide cont la Unibet și pariază pe meciul Valencia CF şi Young Boys Berna!