Ortiz Gaming va oferi Netbet cele mai tari sloturi

NetBet si Ortiz Gaming au semnat un parteneriat conform caruia furnizorul va livra catre operatorul de jocuri de noroc cele mai cunoscute titluri de pacanele online ale sale si nu numai.

NetBet este unul dintre cei mai cunoscuti operatori de jocuri de noroc din Romania si nu numai, a decis ca este momentul sa ofere clientilor sai tot mai multe titluri de care sa se bucure in sectiunea cazino. Zis si facut, a decis sa semneze un parteneriat cu furnizorul Ortiz Gaminig, unde specialistul in sloturi de pacanele si bingo va oferi cele mai bune titluri ale sale si care chiar acum sunt disponibile pe platforma operatorului.

Conform acordului, Ortiz Gaming va alimenta si piata din Romania de jocuri de noroc cu sloturi precum Ace Mania, Triple Bonus si Ace Bonus. Sunt doar trei sloturi disponibile deja pe platforma de jocuri de noroc si pe care le vei putea juca.

Cine este Ortiz Gaming

Este un studio cu peste 20 de ani de experienta si care alimenteaza multi operatori si agregatori cu noirile sale jocuri apreciate de industrie. La inceputul anului 2022 studioul a reusit sa faca echipa cu mai multi parteneri importanti. A fost lansat in industrie in 1995, iar de atunci si pana in prezent a reusit sa lanseze cateva sloturi importante pe care pana acum le puteai juca doar pe alte piete, insa datorita parteneriatului cu NetBet, le gasesti si in Romania.

NetBet isi intareste pozitia in topul celor mai populare cazinouri online

Cu peste 20 de ani de experienta in domeniul jocurilor de noroc, NetBet si-a facut inttrarea in anul 2001 si de atunci a devenit unul dintre cei mai importanti operatori iGamig. Treptat a reusit sa le faca concurenta unor contracandidati puternici pe care i-a depasit si toate acestea pentru ca a realizat ce importante sunt parteneriatele pentru a ramane in top.

Avand experienta, echipa NetBet cauta mereu sa genereze tot mai multa valoare pentru clientii sai prin incheierea unor noi acorduri. Unul dintre aceste parteneriate a venit in iulie, atunci cand NEtBet si-a unit fortele cu Evolution, un brand puternic in serviciile de cazino live. A semnat acord si cu FeedConstruct, un alt furnizor important care ajuta la cresterea companiei.

Netbet in Romania functioneaza datorita licentei numarul L1160651W000195 emisa de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc si valabila in perioada 1 iulie 2016 - 30 iunie 2026.

Alege sa joci slotul preferat la cazinourile online de top din Romania! Deschide acum cont la NetBet si profita de gama completa de servicii pusa la dispozitie de operator!