Orice selectie are cota 10 in Romania vs Finlanda

Romania va disputa al patrulea meci amical al anului marti, ora 20:30, pe stadionul Ilie Oana, adversara fiind Finlanda. “Tricolorii” au obtinut numai victorii in cele 3 amicale, oponentele numindu-se Israel, Suedia si Chile. Avand in vedere si rezultatele “tricolorilor”, cu siguranta vor fi multi cei care se vor uita si chiar vor plasa pariuri pe acest meci. Casa online Netbet va face misiunea mai usoara, oferind cota 10.0 pentru orice pariu ai alege in acest meci.Ce trebuie sa fac?

Vei putea participa la promotie doar daca iti vei crea cont la Netbet pana la ora meciului (marti, 20:30) sau chiar in timpul lui utilizand codul “COTA10”. Efectueaza apoi un depozit evitand metodele Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un prim pariu live sau pre-live pe orice selectie a meciului dintre Romania si Finlanda. Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota normala.


Despre recompense

Orice selectie are cota 10 in Romania vs Finlanda, daca pariul plasat de tine este “verde” urmand a primi cash instant castigul corespunzator cotei normale, pentru ca restul pana la cel mult 500 lei sa ti se crediteze ca bonus in maxim 72 ore. In cazul unui pariu necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. In termen de 7 zile de la creditare trebuie plasat bonusul pe o cota minima de 1.6, fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6 in cazul unui bilet multiplu. De 4 ori trebuie rulat bonusul daca pariul e castigator si de 6 ori daca e necastigator. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu se iau in calcul la rulaj.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana marti, ora 20:30
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un prim pariu live sau pre-live pe orice selectie in meciul amical dintre Romania si Finlanda
  • Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite
  • Daca pariul este “verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la maxim 500 lei sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore
  • In cazul unui pariu necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei
  • Bonusul trebuie pariat in termen de 7 zile pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6
  • Rulajul trebuie efectuat de 4 ori daca pariul este castigator si de 6 ori daca este necastigator