Orice selectie are cota 10 in Barcelona vs Villarreal

In conditiile in care Villarreal va disputa etapa viitoare partida cu La Coruna, echipa deja retrogradata, putem spune ca “submarinul galben” si-a asigurat un loc de Europa League. In plus, diferenta dintre ea si Getafe, ocupanta locului 7, este de 5 puncte, iar Getafe mai are doar doua jocuri de disputat. De partea cealalta, Barcelona este deja campioana, meciul neavand prea mare miza pentru ea. Cele doua formatii se vor intalni diseara, incepand cu ora 21:00. Cum orice se poate intampla in aceasta partida, promotia casei de pariuri Netbet, conform careia orice selectie are cota 10 in Barcelona vs Villarreal, este de bun augur.Ce trebuie sa fac?


Nu oricine poate participa la aceasta promotie, ci doar cei care se vor inregistra la Netbet pana la finele partidei in cauza folosind codul “COTA10”. Efectueaza apoi un depozit, insa ai grija sa eviti metodele Skrill si Neteller, dupa aceea putand plasa un pariu live sau pre-live, insa singur pe bilet, pe partida dintre Barcelona si Villarreal. Cota reala aleasa poate fi oricat de mica doresti, maxim 50 lei calculandu-se pentru cota marita. Daca vei miza mai mult diferenta se va calcula la cota de pe site.


Despre recompense


In cazul unui pariu “verde”, vei primi instant cash castigul conform cotei normale, pentru ca restul pana la maxim 500 lei sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. Daca pariul pe meciul Barcelonei este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul unei cote marite fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca pariul pe meciul Barcelonei este castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca e necastigator de 6 ori.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Netbet pana miercuri seara folosind codul COTA10

·         Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill si Neteller

·         Plaseaza un pariu live sau pre-live pe orice selectie doresti in meciul dintre Barcelona si Villarreal

·         Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite

·         Daca pariul este “verde” vei primi cash castigul conform cotei normale, restul pana la cel mult 500 lei urmand a-l primi ca bonus in cel mult 72 ore

·         In cazul unui pariu necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei

·         Bonusul trebuie rulat pe o cota minima de 1.6 in termen de 7 zile, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6

·         Rulajul trebuie efectuat de 4 ori daca pariul e castigator si de 6 ori daca e necastigator


Nu vei pierde indiferent de rezultat