Orice rezultat final la cota 10 in Barcelona vs Girona

Liderul Barcelona, chiar daca a comis doi pasi gresiti in ultimele 3 etape, se afla la o diferenta de 7 puncte fata de a doua clasata. In aceasta runda catalanii vor avea o misiune aparent usoara, jucand pe teren propriu impotriva Gironei, care a obtinut doar doua puncte in ultimele 5 deplasari. Indiferent ca vei miza pe victoria catalanilor, pe o remiza sau chiar pe o surpriza produsa de oaspeti, la casa de pariuri Netbet poti plasa orice rezultat final la cota 10 in Barcelona vs Girona.Ce trebuie sa fac?


Nu toti utilizatorii sunt eligibili la promotie, ci doar cei care se inregistreaza la Netbet pana la ora meciului (sambata, 21:45) utilizand codul COTA10. Efectueaza apoi un depozit prin orice metoda, in afara de Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei, a Gironei sau chiar pe un rezultat de egalitate. Miza maxima care se aplica la cota marita este 40 lei. Poti plasa mai mult, diferenta fiind insa calculata la cota reala de pe site, care in acest moment este 1.15 pentru succesul gazdelor, 17.25 pentru cel al oaspetilor si 7.5 pentru o remiza. 


Despre recompense


In cazul in care pariul tau este “verde”, castigul conform cotei de pe site il vei obtine cash, pentru ca restul, pana la 400 lei, sa ti se crediteze sub forma de bonus in maxim 48 ore de la incheierea partidei. Spre exemplu, daca vei miza 40 lei vei obtine 46 lei cash si 354 lei bonus pentru victoria Barcelonei, 300 lei cash si 100 lei bonus pentru o remiza, respectiv 690 lei daca triumfa Girona, caz in care nu vei mai primi niciun bonus, intrucat suma castigata a depasit deja 400 lei. Daca pariul nu e castigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 80 lei.


Bonusul trebuie rulat in cel mult 7 zile de la creditare pe cote minime de 1.6. In cazul unui pariu castigator bonusul trebuie rulat de 4 ori, iar daca e necastigator de 6 ori. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai si cele tip Handicap, dar si Under/Over nu sunt eligibile la promotie. 


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Netbet pana sambata, ora 21:45, utilizand codul “COTA10”

·         Depune prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller

·         Pariaza pre-live pe victoria Barcelonei, cea a Gironei sau pe un rezultat de egalitate in meciul din La Liga 

·         Maxim 40 lei se iau in calcul pentru cota marita 

·         Daca pariul tau este “verde” vei primi cash castigul conform cotei normale, pentru ca restul, pana la maxim 400 lei, sa ti se crediteze sub forma de bonus in maxim 48 ore

·         Daca pariul nu este castigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 80 lei

·         Bonusul trebuie pariat de 4 ori daca pariul e castigator si de 6 ori daca e necastigator

·         Bonusul este valabil timp de 7 zile, trebuind rulat la o cota minima de 1.6, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Crezi ca Barcelona se va impune sau nu? Pariaza aici