Orice partida din optimile CM iti aduce 200 RON fullbet

Optimile de finala au inceput foarte bine din punct de vedere al spectacolului, asistand la o partida cu 7 goluri intre Franta si Argentina. Speram sa vedem spectacol si in partidele ramase din aceasta faza. Oricum ar fi, cu siguranta se va paria intens pe aceste meciuri, atat pre-live, cat si live. Casa de pariuri Betano te indeamna sa incerci a doua varianta, propunandu-ti o promotie in urma careia poti castiga un fullbet in valoare de 200 lei.Ce trebuie sa fac?

La misiune sunt eligibili toti utilizatorii Betano, pentru a participa la ea trebuind sa te inscrii. Pentru asta acceseaza-ti contul, sectiunea “Misiuni”, sub-sectiunea “Promotii”, apasand apoi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii intitulate “Castigatori prin goluri!”. Se poate intra in misiune pana pe 3 iulie, ora 22:30. Plaseaza apoi 3 pariuri live, singure pe bilet, fiecare pe un meci din optimile de finala ale Campionatului Mondial. Pietele de pariere disponibile sunt: Rezultat final, Total goluri peste/sub (suplimentar) si Ambele echipe inscriu (Da/Nu). Atentie, nu poti plasa doua pariuri pe aceeasi piata de pariere (ex: Rezultat final) in aceeasi zi. Miza minima pentru fiecare pariu e 10 lei, iar cota minima 1.6. Misiunea este considerata pierduta daca se foloseste optiunea Cash Out la oricare dintre cele 3 pariuri eligibile.


Despre recompensa

Orice partida din optimile CM iti aduce 200 RON fullbet, acesta fiind castigul maxim. Mai precis, doar in cazul in care toate cele 3 pariuri sunt castigatoare vei obtine un fullbet de 50% din totalul mizelor plasate de tine, pana la 200 lei. Fullbetul poate fi folosit pana vineri, 6 iulie, ora 23:59, pe o cota minima de 1.5. Dupa cum probabil stii daca ai mai primit acest gen de recompensa de la casa de pariuri Betano, in cazul unui pariu castigator vei primi in cont atat profitul, cat si valoarea fullbetului.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, sub-sectiunea “Misiuni”
  • Apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “Castigatori prin goluri!”
  • Plaseaza cate un pariu live pe 3 meciuri diferite din optimile Campionatului Mondial
  • Pietele de pe care trebuie ales pariul sunt: Rezultat final, Total goluri peste/sub (suplimentar) si/sau Ambele inscriu (Da/Nu)
  • Miza minima pentru fiecare pariu e 10 lei, iar cota minima 1.6
  • Daca toate cele 3 pariuri sunt castigatoare vei primi 50% din suma mizelor celor 3 pariuri, pana la 200 lei
  • Fullbetul poate fi folosit pe orice eveniment sportiv, la o cota minima de 1.5, pana pe data de 6 iulie


Alege ponturile cu grija >>>