Orice pariu la Campionatul Mondial are cota 10

Vrei sa plasezi un pariu cu o cota reala foarte mica la Cupa Mondiala, dar, totodata, doresti sa obtii si un profit mare si nu stii ce sa alegi? La casa de pariuri Netbet nu mai trebuie sa iti faci astfel de probleme, deoarece pe intreaga durata a turneului primul tau pariu aici va avea cota 10.0.Ce trebuie sa fac?

Vei fi eligibil la promotie daca te vei inregistra la Netbet pana pe 15 iulie introducand codul “COTA10”. Efectueaza apoi un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un prim pariu live sau pre-live pe orice selectie din meciurile Cupei Mondiale. Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult restul calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompense

Orice pariu la Campionatul Mondial are cota 10, in cazul in care acesta este “verde” urmand a obtine imediat cash castigul conform cotei normale, in vreme ce restul pana la cel mult 500 lei ti se va credita sub forma de bonus in cel mult 72 ore.  In schimb, daca pariul nu va fi castigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Rulajul trebuie efectuat de 4 ori daca pariul e castigator si de 6 ori daca e necastigator.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana pe 15 iulie utilizand codul COTA10
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un prim pariu live sau pre-live pe orice selectie a unui meci de la Cupa Mondiala
  • Maxim 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul este “verde” vei primi cash castigul conform cotei marite, pentru ca restul pana la cel mult 500 lei sa ti se crediteze ca bonus
  • In cazul unui pariu necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei
  • Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile pe o cota minima de 1.6, fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6 in cazul unui bilet multiplu
  • Rulajul trebuie efectuat de 4 ori in cazul unui pariu castigator si de 6 ori in cazul unuia necastigator


Generezi profit chiar si in cazul unui pariu necastigator >>>