Orice pariu in Leganes vs Real Madrid primeste cota 10

Miercuri, incepand cu ora 19:45, se va desfasura in La Liga duelul dintre Real Madrid si Leganes, care trebuia sa aiba loc in etapa cu numarul 16, atunci Real Madrid fiind insa la Campionatul Mondial al cluburilor. Acum “galacticii” impresioneaza din punct de vedere ofensiv, marcand 23 goluri in ultimele 5 runde si nu credem ca va fi vreo problema sa se impuna in fata unei formatii care nu a marcat in precedentele 3 partide de campionat. Daca vei plasa acest pariu sau oricare altul cu o cota reala mai mare de 1.2 la casa online Netbet vei primi cota marita 10.0.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili utilizatorii care isi creeaza cont la Netbet pana la ora meciului folosind codul COTA10. Efectueaza apoi un depozit, insa ai grija ca depozitele prin Skrill sau Neteller nu se califica la promotie. Dupa indeplinirea acestor pasi plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet in meciul de La Liga pe orice cota mai mare de 1.2. Orice pariu in Leganes vs Real Madrid primeste cota 10 daca are o cota mai mare de 1.2, miza maxima care se califica in vederea cotei marite fiind 40 lei. Poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota reala.


Despre recompense


Daca pariul tau este “verde”, castigul obtinut in urma cotei reale se va acorda cash instant, pentru ca restul, pana la maxim 400 lei, sa ii primesti sub forma de bonus in maxim 48 ore de la incheierea partidei. In cazul unui pariu necastigator ti se va ramursa dublul mizei, pana la 80 lei. 


Daca pariul este castigator bonusul trebuie rulat in maxim 7 zile de la creditare de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori pe aceleasi cote minime. Daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota cel putin 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau cele de tip Handicap si Under/Over nu se iau in considerare la rulaj.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Netbet pana miercuri, ora 19:45, folosind codul “COTA10”

·         Depozitele prin Skrill si Neteller nu participa la promotie

·         Mizeaza pre-live pe orice selectie cu o cota de peste 1.2 in meciul dintre Leganes si Real Madrid

·         Maxim 40 lei se calculeaza la cota marita 

·         In cazul unui pariu “verde” castigul conform cotei marite il vei primi cash, pentru ca restul, pana la maxim 400 lei, sa ti se crediteze sub forma de bonus

·         Daca pariul este pierdut ti se va rambursa dublul mizei, pana la 80 lei

·         Bonusul trebuie pariat in maxim 7 zile de 4 ori daca pariul e castigator si de 6 ori daca e necastigator

·         Fiecare pariu/selectie de pe bilet trebuie sa aiba o cota minima de 1.6


Primeste pana la 400 lei conform cotei marite