Orice pariu din tenis pe rezultatul final are cota 10

Ne apropiem cu pasi mari de startul primului turneu de Grand Slam al anului, unde, din pacate, vor absenta multi jucatori de top, mai ales la masculin. Cu siguranta multi fani ai tenisului sunt dezamagiti de aceste absente, casa de pariuri Netbet dorind sa ne indulceasca amarul, oferindu-ne o promotie pe care cu greu o putem refuza. Este vorba despre acordarea cotei 10.0 pentru orice rezultat final a carei cota reala este minim 1.2.Ce trebuie facut?


Promotia este valabila de pe 10 ianuarie pana pe 28 ianuarie, eligibili fiind doar cei care nu au cont la Netbet si isi vor crea utilizand codul “TENIS”. Ei se pot bucura de cota 10.0 pe orice partida de tenis a carei cote pe rezultatul final nu este mai mica de 1.2, fie ea de pe tabloul masculin sau feminin. De mentionat insa ca daca vei efectua un prim depozit prin Skrill sau Neteller nu vei fi eligibil la promotie. Pariul poate fi pre-live sau live, dar singur pe bilet, cota marita fiind valabila doar pentru primul pariu de acest gen. Miza maxima care poate fi plasata pentru cota marita este 40 lei.


Despre recompense


In cazul in care pariul este castigator vei primi cash castigul conform cotei reale, pentru ca restul, pana, la cota 10.0, sa se crediteze in maxim 48 ore de la incheierea partidei sub forma de bonus. Spre exemplu, daca vei paria 40 lei pe un jucator care are cota 1.3 la victorie, iar acesta castiga, vei primi cash 52 lei (42*1.3) , pentru ca 348 lei (400-52) sa-i primesti sub forma de bonus.


In cazul in care pariul nu este castigator vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 RON, tot sub forma de bonus. Daca asistam la un pariu castigator bonusul trebuie rulat de 4 ori, pentru ca in cazul unuia necastigator sa fie rulat de 6 ori, in ambele cazuri pe o cota  minima de 1.6 si in termen de 7 zile de la creditare. Daca preferi biletele multiple, fiecare selectie de pe bilet trebuie sa aiba cota minima 1.6. 


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Netbet folosind codul bonus “TENIS”

·         Efectueaza un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller

·         Plaseaza un pariu, live sau pre-live, pe un jucator/o jucatoare ce are cota minima 1.3 la victorie

·         Daca pariul este castigator vei primi cash castigul corespunzator cotei reale de pe site, pentru ca restul castigului sa se acorde sub forma de bonus

·         In cazul unui pariu necastigator ti se va credita, tot sub forma de bonus, dublul mizei, pana la 80 lei

·         Bonusul trebuie folosit, iar pariul stabilit in maxim 7 zile de la creditare


Incepe perfect sezonul de tenis