Orice pariu are cota 10 in CFR Cluj vs FCSB

“Dubla” care, foarte probabil, va decide campioana sezonului 2017-2018 de Liga I se va disputa intre CFR Cluj si FCSB. Primul meci va avea loc duminica, la Cluj, incepand cu ora 20:45, inaintea acestei runde clujenii avand doua puncte mai mult decat formatia antrenata de Nicolae Dica. Intr-un astfel de meci, orice pronostic cu o cota mai mare de 1.2-1.25 devine foarte riscant, in acest sens casa de pariuri Netbet dorind sa va ajute, oferind cota 10 pentru orice selectie in derby-ul de Liga I.


5aae00a76c85a_1521352871.jpg


Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili cei care se vor inregistra la Netbet pana la ora partidei folosind codul FCSB. Depune apoi prin orice metoda in afara Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe orice selectie in meciul dintre CFR Cluj si FCSB, indiferent de cota. Miza maxima care se ia in calcul in vederea cotei marite este 50 lei, in eventualitatea unei mize mai mari diferenta urmand a ti se calcula la cota de pe site a respectivei selectii.


Despre recompense


In cazul in care pariul tau este “verde”, castigul conform cotei de pe site ti se va acorda cash imediat, in vreme ce restul, pana la maxim 500 lei, il vei primi sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei dintre CFR Cluj si FCSB. Daca pariul nu este castigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. In maxim 7 zile de la creditare trebuie pariat bonusul pe o cota minima de 1.6, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca pariul pe meciul dintre CFR Cluj si FCSB este castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca nu de 6 ori. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, respectiv cele de tip Handicap sau Under/Over nu conteaza la rulaj.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Netbet pana duminica, ora 20:45, introducand codul FCSB

·         Efectueaza un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller

·         Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe orice selectie in partida dintre CFR Cluj si FCSB

·         Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite

·         Daca pariul tau e “verde” castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, in vreme ce restul, pana la maxim 500 lei, sa ti se crediteze ca bonus in interval de 72 ore

·         Daca pariul nu este castigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei

·         Bonusul trebuie rulat de 4 ori daca pariul este castigator si de 6 ori daca este necastigator

·         Bonusul este valabil timp de 7 zile de la creditare, in vederea rulajului contand doar cotele minime de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6 


Poti paria chiar si pe o cota foarte mica