Orice jucator are cota 10 la victorie la Roland Garros

Ne aflam deja in turul secund pe tabloul de simplu de la Roland Garros, in total avand ceva mai mult de 100 meciuri de unde alege. Cu siguranta iubitorii tenisului isi pun mari sperante ca dupa Grand Slamul de la Roland Garros sa obtina un profit consistent. Din acest punct de vedere te ajuta casa de pariuri Netbet, care prezinta o promotie in urma careia orice jucator are cota 10 la victorie la Roland Garros pe tabloul de simplu masculin sau feminin. Este vorba, evident, despre primul pariu plasat de tine la Netbet.Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili cei care se inregistreaza pana pe 10 iunie, inainte de finala masculina, la Netbet, folosind codul TENIS. Dupa inregistrare efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller, dupa care poti plasa un pariu live sau pre-live, dar singur pe bilet, pe victoria oricarui jucator sau jucatoare din tabloul de simplu. Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei plasa mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompense

In cazul in care pariul plasat de tine este “verde”, victoria jucatorului survenind pe teren, nu datorita unui abandon, iar tu ai profitat la maxim de promotie, pariind 50 lei, vei obtine 500 lei. Astfel, castigul conform cotei reale il vei primi imediat cash, pentru ca restul sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. Daca pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie pariat in termen de 7 zile pe o cota minima de 1.6, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Rulajul trebuie efectuat de 4 ori daca pariul este castigator si de 6 ori daca e necastigator. Nu conteaza la rulaj pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau cele tip Handicap si Under/Over.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana pe 10 iunie introducand codul “TENIS”
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu live sau pre-live pe castigatorul unei partide de pe tabloul de simplu de la Roland Garros
  • Maxim 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu “verde” vei primi cash imediat castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul pana la maxim 500 lei ti se va credita ca bonus in cel mult 72 ore
  • Daca pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei
  • Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6 in cazul unui bilet multiplu
  • De 4 ori trebuie efectuat rulajul daca pariul este castigator si de 6 ori daca e necastigator


Alege o cota reala oricat de mica doresti >>>