Olanda vs. Turcia: Hatrick Booster la Winmasters și o cotă excelentă pentru un gol marcat de turci

După ce am ajuns să cunoaștem foarte bine Olanda în urma întâlnirii directe din optimile de finală, acum putem profita de pe urma celor învățate.

Așa cum am văzut, batavii mizează mult pe atac, însă apărarea nu este foarte sigură. Atunci când e pusă sub presiune, trupa lui Ronald Koeman își pierde coeziunea și concentrarea, iar un eventual gol al turcilor are o cotă excelentă, 1.58 la Winmasters.

  • Gakpo marchează: 2.40
  • Depay marchează: 2.40
  • Mallen marchează: 3.00 (Winmasters)

Neconvingătoare în grupe, acolo unde a obținut o victorie cu Polonia, un egal cu Franța și a pierdut cu Austria, Olanda a defilat în optimile de finală, impunându-se cu 3-0 în fața României. 

  • Olanda câștigă în 90 de minute: 1.61
  • Turcia se califică: 3.70 (Winmasters)

Evident, atitudinea „tricolorilor” după primul gol primit a ușurat sarcina batavilor, iar Turcia a trecut și ea prin așa ceva în confruntarea cu Portugalia, atunci când s-a dereglat după ce adversarii au deschis scorul, pierzând în final tot cu 0-3, la fel ca și noi. 

  • Peste 2.5 goluri: 1.80
  • Olanda câștigă fără gol primit: 2.57 (Winmasters)

Pe de altă parte, elevii lui Vincenzo Montella au și câteva reușite excelente. Aceștia au câștigat celelalte trei partide, 3-1 cu Georgia, 2-1 cu Cehia și 2-1 cu Austria, iar statistica ne arată că doar Spania și Germania au marcat mai multe goluri decât ei. 

  • Ambele marchează: 1.84 (Winmasters)

Winmasters îți triplează câștigul cu Hatrick Booster

Promoția este una foarte atractivă pentru că se pot câștiga sume frumoase cu bani puțini. Trebuie să mizezi cel puțin 50 de RON pe faptul că un anumit jucător marchează un hatrick, iar dacă pariul este câștigător, atunci winmasters îți triplează câștigul, până la maxim 2000 RON.

Alege mingea norocoasă cu promoția Shot and Win

Cei care intră zilnic în contul Winmasters pot câștiga premii gratuite cu promoția Shot and Win! Tot ceea ce trebuie să faceți e să intrați în contul Winmasters și să alegeți una dintre cele trei mingi disponibile. Puteți câștiga rotiri gratuite, Jetoane de aur și pariuri gratuite! Promoția e valabilă până în ultima zi a EURO 2024.