Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs, al patrulea meci al seriei

Va recomand la acest meci sa mizati pe victoria lui Oklahoma City Thunder, inclusiv prelungirile, la o cota de 2.00 oferita de Netbet

 

Este un duel extrem de tare intre Thunder si Spurs, scorul in acest moment fiind de 2-1 pentru oaspetii din aceasta seara, dupa victoria 96-100 de alaltaieri, pe Chesapeake Energy Arena. Thunder are avantajul terenului propriu si in acest meci si nu-si mai permite sa faca un pas gresit, daca vrea sa avanseze in finala conferintei. 

 

 

Oklahoma a facut un meci destul de bun in intalnirea precedenta, fiind o echipa foarte ofensiva, percutanta, si cu Westbrook si Durant in forma buna si in calitate de principali marcatori ai echipei, ca aproape de fiecare data. Apararea a fost insa problema, diferenta fiind facuta la aruncarile libere: 34 pentru oaspeti fata de doar 20 pentru gazde. 

 

Mizez pe o mobilizare extraordinara a lui Thunder, care vor fi impinsi de la spate de un numar de spectatori foarte mare si isi va arata punctele forte, mai ales pe partea ofensiva. Ma astept la un procentaj mai bun la aruncarile de 3 puncte, in meciul precedent Oklahoma avand doar 10 aruncari reusite din 30 de la distanta, fata de 10 din 19 pentru Spurs.