Ogică "loveşte" din nou!

Stelian Ogică a revenit spectaculos în prim plan, cu un pariu mai puţin obişnuit. Acesta a lăsat deoparte Loto 6/49 şi s-a apucat de pariuri sportive, unde a pariat 15.000 lei împotriva FCSB-ului!


Stelian Ogică a pariat 15.000 lei împotriva FCSB-ului

Stelian Ogică a revenit spectaculos în prim plan, cu un pariu mai puţin obişnuit. Acesta a lăsat deoparte Loto 6/49 şi s-a apucat de pariuri sportive. "Spaima loteriei" cum era poreclit de tabloide, a decis că nu ar fi rău să-şi facă puţină reclamă, chiar dacă îl va costa o sumă destul de mare de bani, 15.000 lei. Acesta a pariat pe un meci din Liga 1 Betano (vezi aici program, rezultate şi clasament), Concordia Chiajna - FCSB, 3.000 euro pe victoria ilfovenilor! Partida va avea loc luni, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1, Digi Sport 1 şi Look TV. Stelian Ogică a pariat inclusiv că mijlocaşul defensiv Adrian Ropotan, care este ginerele său, va înscrie în poarta fostei Steaua.Stelian Ogică (ProTv): "Mă macină tare inspirația asta. În condițiile câștigului, trebuie să vin cu geanta. Sunt stelist, mult mai stelist decât cei care se perindă în jurul echipei Steaua".


Concordia Chiajna nu a câştigat niciun punct în 2019

După 23 de etape disputate în sezonul regular, Concordia Chiajna se află pe locul 13 în clasament, penultimul, având 17 puncte. În acest an, echipa antrenată de Adrian Falub a pierdut ambele meciuri disputate, 0-1 acasă cu FC Botoșani (Diego Fabbrini 72) şi 1-2 în deplasare cu (Georgian Honciu 35, Najib Ammari 90+4 - Ghislain Guessan 27 penalty). După înfrângerea de la Călăraşi, conducerea "vulturilor" a decis să rezilieze contractele jucătorilor Dan Panait, Andrei Prepeliță şi Simon Măzărache, iar pe Alexandru Costache şi Mihai Leca, i-a împrumutat la Chindia Târgovişte, respectiv la Pandurii Târgu Jiu. FCSB a debutat în 2019 cu un dezamăgitor 1-1 în deplasare cu Dunărea Călărași (Mediop Ndiaye 30 - Dennis Man 16), însă a reuşit apoi să o bată acasă cu 3-0 pe FC Hermannstadt (Răzvan Dâlbea autogol 3, Ioan Hora 17, Filipe Teixeira 90+2). În tur, la Voluntari, pe 7 octombrie 2018, FCSB - Concordia Chiajna a fost 0-1 (Paul Batin 60).
Palmares Concordia vs FCSB în Liga 1 Betano


15 meciuri, 2 victorii Concordia, un egal, 12 succese FCSB


Palmares Concordia vs FCSB, la Chiajna


7 meciuri, o victorie "vulturii" şi 6 succese ale "roş-albaştrilor"

Cine este Stelian Ogică?

Stelian Stancu Ogică (n. 24 mai 1968, la Stoenești, Giurgiu) a devenit cunoscut în România la începutul anului 2001, când a chemat televiziunile, declarând că a câştigat la Loto 6/49 suma de 25.293.818.616 lei (aproximativ un milion de dolari) și un apartament cu trei camere în București. Acesta a declarat că este posesorul biletului câștigător, dar că i-a fost furat în seara zilei de 23 ianuarie 2001, fiind tâlhărit în scara blocului de doi necunoscuți (un bărbat și o femeie). La câteva zile după ce Ogică a început să susțină că biletul câștigător i-a fost furat, Loteria Română a validat drept câștigator biletul prezentat de către subofițerul SPP Constantin Murariu, căruia i-a atribuit câștigul. Stelian Ogică a susținut că l-a recunoscut ca agresor pe ofițerul SPP. Conform Wikipedia, Stelian Ogică a fost arestat în februarie 2001 de către procurorii bucureșteni, fiind anchetat pentru înșelăciune, prin înscenarea jafului a cărui victimă susținea că a fost. A fost eliberat din închisoare în anul 2003, ca urmare a unei hotărâri definitive a Curții de Apel București. Și după punerea sa în libertate, Ogică a continuat să-și susțină nevinovăția, făcând plângeri împotriva procurorilor care l-au anchetat și s-a adresat Curții Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg.

Pariază acum pe meciurile din Liga 1 Betano!