Obtine zilnic un pariu gratuit pentru e-sports

In ultimii ani tot mai multi romani, in special cei tineri, au devenit captivati de jocurile pe calculator cu impuscaturi. Pentru cei care nu stiu, se organizeaza diferite turnee la nivel mondial pe tema aceasta, turnee la care participa un numar restrans de echipe si unde premiile sunt substantiale. Un astfel de turneu se desfasoara in perioada 27 februarie-4 martie, premiile totale fiind de 500 000$, prima echipa clasata obtinand jumatate din suma. In vederea acestui turneu, care se numeste IEM (Intel Extreme Masters) si se desfasoara la Katowice, casa de pariuri external linkLink-uri externe interzise ne ofera un pariu gratuit de 25 lei pe zi daca vom plasa un pariu pe e-sports.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?


La a obtine zilnic un pariu gratuit pentru e-sports sunt eligibili toti utilizatorii Unibet. In primul rand, trebuie sa optezi pentru promotie din pagina acesteia, apoi plaseaza un pariu pre-live la turneul IEM. Pariul poate fi simplu sau multiplu pe bilet, in cazul unuia multiplu trebuind ca toate selectiile sa fie din turneul IEM. Valoarea pariului gratuit este de 25 lei, pentru a-l obtine miza minima a pariului plasat de tine trebuind sa fie 50 lei, iar cota minima 1.4. 


Despre recompensa


Pariul gratuit (freebetul) se va credita in contul tau a doua zi lucratoare plasarii pariului de calificare. Acesta este valabil timp de 7 zile de la creditare, putand fi plasat pe orice sport si la orice cota, insa live. In cazul unui pariu castigator, valoarea freebetului nu se crediteaza in cont, ci doar profitul. 


Rezumat


·         external linkLink-uri externe interzise

·         Opteaza la promotia “Obtineti un pariu gratuit de 25 RON pentru finalele IEM la sporturile electronice” din pagina acesteia

·         Plaseaza un pariu pre-live  de minim 50 lei pana pe 4 martie pe turneul IEM de sporturi electronice

·         Indiferent de rezultatul pariului vei primi un freebet de 25 lei

·         Procedeul poate fi repetat in fiecare zi

·         Freebetul trebuie plasat live in termen de 7 zile de la creditare


external linkLink-uri externe interzise