Obtine un freebet de 100 RON in fiecare saptamana la Copa America

Ne aflam in fazele eliminatorii ale Copa America, Argentina avand destule emotii sa iasa din grupe, incheind pe pozitia a doua, evitand, astfel, o posibila confruntare cu Brazilia inca din sferturi. In afara faptului ca fiecare meci de la aceasta competitie este transmis in direct de Netbet, casa de pariuri prezinta si o promotie in vederea acestei competitii, promotie in urma poti castiga in fiecare dintre cele doua saptamani ramase un freebet in valoare de 100 lei.

Ai la dispozitie sute de pronosticuri din care sa alegi >>>

Ce trebuie sa fac?

Nu trebuie decat sa plasezi un bilet pre-live pe un singur meci de la Copa America. Miza minima a pariului este 100 lei, iar cota minima 1.5. Cel putin 150 pariuri ne ofera Netbet pentru fiecare partida la Copa America, astfel neputandu-te plange ca nu ai de unde alege.

Despre recompensa

Vei castiga 100 RON freebet saptamanal pariind pe Copa America indiferent de rezultatul pariului. Freebetul il vei primi in cel mult 30 minute de la plasarea pariului, trebuind pariat live pe orice partida din Copa America in interval de 24 ore de la creditare. Cota minima a freebetului este 2.00.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza pre-live minim 100 lei pe Copa America
  • Cota minima a pariului este 1.5
  • Pentru fiecare din cele doua saptamani in care vei face asta vei obtine un freebet de 100 lei, indiferent de rezultatul partidei
  • Freebetul trebuie plasat live pe o partida din Copa America in termen de 24 ore

Ai la dispozitie sute de pronosticuri din care sa alegi >>>