Obtine un bonus de 200 RON pana la sfarsitul lunii

In aceste zile se vor desfasura meciuri atat din fotbal, cat si din tenis, care cu siguranta vor imbia pariorii sa mizeze sume destul de mari. Aceasta casa de pariuri doreste sa atraga utilizatorii care au deja un depozit efectuat prin oferirea unei sume de bani din partea casei, daca ne permiteti un joc de cuvinte.
 
Pe scurt, daca pana pe 31 octombrie vei efectua o depunere la pariuri sportive, vei primi un bonus de 100% pana la 200 lei. Dupa cum am spus mai sus, eligibili la promotie sunt utilizatori care au mai efectuat cel putin o depunere la casa online. In cazul in care nu ai cont nu este nicio problema, deoarece iti poti crea acum un cont, efectuand primele depozite, pentru a obtine bonusul maxim de bun-venit. Apoi poti efectua o depunere de maxim 200 lei utilizand codul RO200. Atentie, nu vei fi eligibil la promotie daca vei efectua depunerea folosind portofelele virtuale Skrill sau Neteller. La promotie sunt eligibili doar utilizatorii romani.
 
 

Care sunt cerintele de rulaj ale bonusului?


Bonusul de maxim 200 lei nu il vei primi instant, pentru a-l debloca trebuind sa rulezi depozitul cel putin o data la cote minime de 1.6. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Dupa ce toate pariurile au fost stabilite ti se va credita bonusul de maxim 200 RON in cont.
 
Apoi, depozitul si bonusul trebuie rulate de 4 ori la cote minime de 1.6, in cazul biletelor multiple fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Toate pariurile trebuie stabilite in maxim 7 zile de la efectuarea depozitului. Nici in cazul rularii sumei depuse, insa nici in cazul rularii bonusului nu sunt eligibile pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar nici cele pe Handicap sau Under/Over. Biletele multiple pot contine insa astfel de selectii.
 

Cum procedez?

 
  1. Daca nu ai cont la aceasta casa de pariuri deschide unul acum
  2. Dupa efectuarea primelor depozite in vederea obtinerii bonusului de bun-venit, depune maxim 200 lei folosind codul RO200
  3. Depozitele prin Skrill si Neteller nu se califica la promotie
  4. Depozitul trebuie efectuat pana pe 31 octombrie
  5. Bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6
 

Nu rata sansa de a obtine bonusul