Obtine saptamanal un freebet de 600 RON

Peste cateva ore se va da startul unei noi editii de Liga I, in vreme ce la mijlocul saptamanii sunt foarte multe meciuri in cupele europene, unele chiar meritand jucate. Drept urmare, ar trebui sa profitam de promotia casei de pariuri Unibet, conform acesteia oricine putand castiga un freebet de 600 lei in fiecare din urmatoarele 3 saptamani.Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Unibet sunt eligibili la promotie, pentru a participa trebuind in primul rand sa optezi din pagina acesteia. Promotia se desfasoara pe parcursul a 3 saptamani, intre 16 iulie si 5 august, pentru a se desemna castigatorii premiilor organizandu-se o tragere la sorti. Ca sa participi la toate cele 3 trageri trebuie ca in fiecare saptamana (luni-duminica) sa plasezi cel putin un pariu cu o valoare minima de 30 lei si la o cota minima de  1.4. Pentru fiecare saptamana in care faci asta vei primi un singur bilet la tragerea la sorti, indiferent de numarul pariurilor pe care il plasezi sau de miza lor.


Despre recompense

Indiferent daca pariul este castigator sau nu, dar nu si daca e anulat sau daca ai utilizat functia Cash Out vei intra automat la tragerea la sorti la care ai sansa de a obtine saptamanal un freebet de 600 RON. Fiecare extragere va premia in fiecare luni 100 norocosi utilizatori. In termen de 7 zile de la creditare trebuie plasat freebetul pe orice cota doresti. Tine minte insa ca daca pariul este castigator in cont vei primi numai profitul, nu si valoarea freebetului.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia “180 000 RON pariuri gratuite”
  • Plaseaza un pariu singur pe bilet pe un eveniment de fotbal
  • Miza minima e 30 lei, iar cota minima 1.4
  • Pentru fiecare saptamana in care vei face asta vei primi un tichet la tragerea la sorti
  • Saptamanal 100 utilizatori vor primi un freebet de 600 RON
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 7 zile


Cu o investitie de 30 lei poti lua 600 lei >>>